• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Prematüre Bebekler ve Fotoğrafları

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
mehtap seninkide su kuşu galiba geçen gün ecrine banyo yaptırana kadar canımı çıkardı suyun içine elleriyle vurdukça etraf su oldu tabi bende
Evet canım aynen öyle büyüdükçe yaramazlaşacaklar bu kuzular:)

kızlar benim oğlumda 35 haftalık doğdu..2750 gr 50 cm..bakalımilk ve son fotoğraflarını bulup yükliim...

Allah bağışlasın canım. Bu topici açarken hep küvezde yavrularını bekleyen anneleri düşündüm. Bu üzüntüyü yaşamış anneler olarak bekleyenlere umut olalım. Yakışıklı oğlunun fotoğraflarını bekliyoruz.

Maşallah kuzucuğa gülüşünü yesinler maviş maviş:)

sağol canım..rabbim bütün bebeleri annelerine bağışlasın...hiç büyümeyecek sanıyoken şimdi kocaman olduklarını görmek içini dinginleştiriyo insanın...huzur buluyorum ona bakarken...

maşallah prenslere:nazar:benim prenseside eklicem ama nasıl eklediniz fotoları..

nicole çok tatlı maşallah...

Mehtap Ata 'da çok seviyor banyoyu..çıkarınca ağlıyor..
şu küvete takılan köpüklü şey süper oluyor.. file den daha iyi...

buda benim tosbiğimin nü hali :roflol:

Eklentiler

• $HPIM4245.jpg
    $HPIM4245.jpg
    8,1 KB · Görüntüleme: 112
burada kızım 6 aylıktı..

Eklentiler

• $DSCF0987.jpg
    $DSCF0987.jpg
    10,8 KB · Görüntüleme: 102
burada 8 aylık tatlım

Eklentiler

• $DSCF1341.jpg
    $DSCF1341.jpg
    12,9 KB · Görüntüleme: 101
Mehtap Ata 'da çok seviyor banyoyu..çıkarınca ağlıyor..
şu küvete takılan köpüklü şey süper oluyor.. file den daha iyi...[/QUOTE]
Evet canım biz de filede pek rahat edemedik, sünger aldık onu kısa süreli kullandık ama en rahatı köpük gerçektende.

buda benim tosbiğimin nü hali :roflol:
Oy oy oy :nazar: maşallah kuzucuğumuza.

burada 8 aylık tatlım
:nazar:Maşallah canım facedeki fotoğraflarını da gördüm Ayşenurumuzun prensesler gibi maşallah

çok tatlı arzuu kızın...
ilk resimde kocaman gözleri varmış maşallah..
benim oğlumunda ilk doğduğu zaman zayıflıktan kocaman burnu vardı
koca burun olacak diye korkmuştum :))))))))))))
şimdi benimki gibi fındık burnu var...

bu da benim meleğim

35 haftalık doğdu,pire diyorduk ona, bacaklarını 1 ay sürekli anne karnındaki gibi göğsüne çekerek tuttu, bu sebeple diğer adı da yumak tı::):roflol:

minnacıktı, kırış kırıştı, 2340 gr doğdu, kaşı kipriği yoktu,sağlıklıydı, küvözde kalmadı, çok şanslıydık:Saruboceq:rabbime hep şükrediyorum iyi ki kızımı sapasağlam sağlıklıca verdi bizlere, o olmasaydı dünya dururdu:gitme:

alttaki resimde de pijamasının altında bacakları yok gibi duruyor oysa bacaklar göğüse çekilmiş durumda::)))

ve meleğiim 1yaşında

Son düzenleme:
Back