• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Prematüre Bebekler ve Fotoğrafları

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
soraya insallah bende koyarım yakın zamanda ama şimdi küvezde malum, resim çekmek yasakmış. yapmadığımız numara kalmadı yine de izin vermiolar... sağ salim eve gelsin bende insallah koyarım o zaman...

sag ol ninim cigim ata da cok tatli allah bagislasin
lornelya insallah sag saglam gelirde resim beklesede olur

benim bebişim 35 haftalık doğdu şimdi 3,5 aylık maşallahı var bütün bebeklerin sağlıklı ve mutlu olmaları dileği ile

Eklentiler

• $100_5705.jpg
    $100_5705.jpg
    90,6 KB · Görüntüleme: 105
  • $100_6066.jpg
    $100_6066.jpg
    86,8 KB · Görüntüleme: 113
uyyyyyyyyyy yerim ben onları ya ay çok tatlılar hepsi kızlar alınmayın ama deszertin kızı çok tatlı çıkmış zilli:)benim kızmı doktoru seni zilli diye seviyo ordan kaldı bende ayy eşim şu pcye çeki düzen versinde bende keltoş kızımın ilk ve son fotolarını koyayım kuvözdeyken bize izin verip çektirmemişlerdi eve çıktıktan sonraki fotoları var

nazar:Kızlar bu da 31 haftalık 1640 gr dogan ve bu resim cekildiginde tahmini 1400 gr olan minik kızım ece
01009.jpg

bu da duzeltilmis 3 aylık 6000 gr olan ececim :nazar:
dscn3173w.jpg

Son düzenleme:
ece çok tatlı maşallah...
alıntı neden yapalımkiii...

canim mesaja alıntı yap deyince alıntı yapılan mesaj silinmiyo esim pek nete resim koymamı istemiyo ama suan kuvezde bebekleri olan ve buyurmu acaba diyen anneler corsun diye koymak istedim bende inanmiyordum buyuyebilecegine onlar bizim mucizelerimiz opuyorumnanaktan

maşallah kızlar ya allah nazarlardan korusun hem ece hem berkay acaip güzeller ve tatlılar.... bu arada insan berkayın resmini görünce direk keyiflenip gülmeye başlıo, nasıl bir gülümsemedir o... tekrar maşallahhh:)):nazar::nazar:

maşallah kızlar ya allah nazarlardan korusun hem ece hem berkay acaip güzeller ve tatlılar.... bu arada insan berkayın resmini görünce direk keyiflenip gülmeye başlıo, nasıl bir gülümsemedir o... tekrar maşallahhh:)):nazar::nazar:

Teşekkür ederim canım nasıl birşeyse banyo yapmayı suda oynamayı çok seviyor bizimki. Annemle o tası elinden kurtarana kadar mahfoluyoruz yani:))

Teşekkür ederim canım nasıl birşeyse banyo yapmayı suda oynamayı çok seviyor bizimki. Annemle o tası elinden kurtarana kadar mahfoluyoruz yani:))

valla alabiliosanız helal olsun, bu delikanlı öle kolay pes etceğe benzemio:)
bi de canım bu modellerden bizde de var bitane , su kuşu. abimin kızı, valla çocuk ilk yazından beri denizi gördüğünde direk kendinden geçio, çıkarabilene aşkolsun... yazın berkayın denizin içinde keyiften mest olmuş resmini görürsem hiç şaşırmam:))

ececim kızının maşallahı var çok güzel rabbim hem senin kızını hemde bütün bebekleri nazarlardan korusun inş benim kızım eve çıkınca 1500 grdı çok küçücüktü odasına zaten kimseyi almıyoduk uzaktan görenler bu hayatta büyümez diyolardı

mehtap seninkide su kuşu galiba geçen gün ecrine banyo yaptırana kadar canımı çıkardı suyun içine elleriyle vurdukça etraf su oldu tabi bende

kızlar benim oğlumda 35 haftalık doğdu..2750 gr 50 cm..bakalımilk ve son fotoğraflarını bulup yükliim...

Back