Premature Bebekler Prematüre Bebekler ve Fotoğrafları

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Seher çok tatlı olmuş kızın...
maşallah topaç olmuş topaçç...
nasıl gidiyr ????????

saol teyzesi ya sıkılmalık portakal oldu:)))))yanakalrını ısırasım geliyo ama tutuyorum kendimi berrak hanımın huysuzlukları ile zaman geçiriyoruz atamız nasıl

hiram06 seninkini unutmuşum:)oda çok tatlı vallahi maşallah topicimizin güzel bebişlerine hemde binlerce kere maşallah

saol teyzesi ya sıkılmalık portakal oldu:)))))yanakalrını ısırasım geliyo ama tutuyorum kendimi berrak hanımın huysuzlukları ile zaman geçiriyoruz atamız nasıl

Ah canım sorma huysuzlık bizde de var...
galiba yavaş yavaş dişlerimizle ilgili sıkıntılarımız başladı...
saldırmaya başladı artık..
yaz gelmeden çıkarsa...

bugün annem geldi Ata'mın eline pırasa verdi...
ilk defa ağzına birşey götürdü nasıl mutlu oldum anlatamam....:asigim:

hıram sher kornelya ecrın dılos bebıslere masallah allahım esırgesın...

bebısler bıraz buyumus arkadaslar...

Eklentiler

• $1 copy.jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 42
ya evet kızlar çok zilli oluyorlar...
hele o kıyafetleri yokmu...
benim kızım olsaydı pembe giyrdirmezdim
başka renkleri giydirirdim....
ben tosbaama walla kırmızı yeşil sarı hep bu renklerden almıştım tulumlar....

özge0666 ayy ne tatlı bunlar maşallah bu mucize bebekler daha bi tatlı geliyo benim gözüme tabi bütün bebekler melek ama bizimkiler zor dönemlerden geçtikleri için biraz daha özeller herbirinizin bebişini kocaman kokluyorum büyük bebişleride ısırıyorum yanacıklarından:)))

benim kızımın ilk beşiyi pembeydi arabası pembeli siyah kıyafetlerini karışık alıyorum ama kırmızı yeşil turuncu pembe ne hoşuma giderse ben deyilde babası pembeyi çok seviyo:) ecrinin saçları yokya erkekmi diye sormasınlar diye galiba

:roflol: çok hoş ya ..
bak bak babasına neler de düşünüyor....:jeyyar:

çok tşekkür ederim arkadaşlar.kızım şimdilerde daha da toparladı kendini şükürler olsun.gerçekten insan o zaman hiç büyümeyecek sanıyor.dua ederdim 3 kilo olsun diye.şimdi 8 aylık düzeltilmiş 6,5 aylık ve sekiz kilo.allah kuzulara şifa versin inş.

:roflol: çok hoş ya ..
bak bak babasına neler de düşünüyor....:jeyyar:

evet düşünür babası ben bile bu kadar iyi bi performans beklemezdim eşimden babalıktan yana yani o olmasaydı ben bugün eminim ki psikolojik açıdan çok çökmüş olurdum

orası öyle tabiki ama ben yalnız büyüttüm ecrini yani yanımda kimse yoktu acaba uyursam ona bişey olurmu diye ne gece ne gündüz uyudum annem yada bi başkası olsaydı yanımda sütümü zaten sağarak verdim en azından gündüz o bakar ben bi iki saat uyurdum ama yoktu kimse olsun ben bugünüme şükrediyorum kızım hayatta sağlıklı biraz cadı ama olsun:)

canım seni çok iyi anlıyorum..
çünkü bende tek başımayım ...
sadece ben bakıyorum ve ilgileniyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…