• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Prematüre Bebekler ve Fotoğrafları

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
sag ol canim ama iste okadar zamanim yok karar verebilmek icin en fazla daha iki ayim var cunku kayitlar basladi bile

Evet canım ne olursa olsun bu okula mutlaka git bence de. Söz konusu olan senin ve çocuklarının geleceği.

tabiki de canim beni kimse durduramaz bazen ona sakadan coktan okula kayit oldum diyorum oyle bir sey dene bi ..... diyor

soraya yazılarını takip ediyorum ve emin ol sık giremesem de,güzel muhabbetlerinize katılamasam da sana ve diğer arkadaşlara dua ediyorum.rabbim inşallah gönlünüzdekileri verir.bebeklerimiz çok şükür büyüyor bunu resimlerden görüyoruz.geçmez denilen zamanları atlattık.daha da neler atlatıcaz.yaşıyoruz çünkü.sevgiler selamlar arkadaşlar...

bu arada arkadaşlar yeri burası değil biliyorum özür dilerim o yüzden.ama yumy bana mesaj gönderiş.ben çok anlamadığım için bilmiyordum şimdi gördüm cevap yazayım dedim mesaj sayım yetersizmiş.yumy bu nedenle senden de çok özür diliyorum.sayım dolsun irtibata geçelim.ya da eğer istersen adımı vereyim facebookta görüşelim.arkadaşlar sizlerle de görüşmeyi çok isterim kabul ederseniz.

Diş budayından kolyesi ve benim yaptığım diş tacıyla:))

Eklentiler

• $IMG_0600.jpg
    $IMG_0600.jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 45
canım pişmiş diş buğdayıyla mı kolye yaptınız ??
diğer topikde gördüm resimleri..
Allah her güzel günlerini göstersin bizlere...

Çok teşekkürler amin canım. Pişmiş buğdayı bir ipe iğne takıp geçirerek kolyesini yaptım. Dün kaloriferin üzerinde kuruttum saklayıp ilerde inşallah çocuğuna vereceğim kuzucuğumun:))

ya mehtap berkay çok sevimli bakıyo insanın ısırası geliyo:))

mehtap süper çıkmış berkay, tacınız da çok şeker olmuş zaten tacının resmini daha önce görmüştüm ama yakışıklının başında daha da bi şeker görünüo:)

Ayy ne güzel fikirler bunlar canım..
iyi yapmışsın tabiiii torunlarda görsün :)))
Evet canım torunlarda görsün:))
ya mehtap berkay çok sevimli bakıyo insanın ısırası geliyo:))
Çok teşekkür ederiz teyzesi:)) Ecrin'in fotosunu da bekliyoruz mecbue.
mehtap süper çıkmış berkay, tacınız da çok şeker olmuş zaten tacının resmini daha önce görmüştüm ama yakışıklının başında daha da bi şeker görünüo:)
Çok teşekkürler canım. Hem günün anlamına uydu hem de yakıştı gerçektende:))

Maşallah Sübhanallah... Rabbim bizlere de evlat sahibi olmayı nasip etsin... Vatana millete hayırlı evlat olsun inşallah...

Back