Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı günler hanımlar benim oğlum prematüre doğdu ve şuan 1 yaşında kilosu en son tartildigimizda 8.800 gr. 'di ama şuan 9 olmustur boyuda 70 cm sizinkiler nasıl???
37+5 haftalık doğum yaptimKac haftalik dogum.yaptiniz acaba
37+5 haftalık doğum yaptim
Çok erken doğum yapmadım ama bebegim anne karnında gelişmemişti oyuzden 1.500 gr doğdu Rabbim sizede bebevinizede şifa versin üzülmeyin sizin benzerinizde yaşıtlarını tutacaktırAnladim piremature diyince erken dogum sandim aslinda normal Zamanda dogum.yapmissiniz gelişim geriligi vsmi vardi bende suan hastahanede yatiyorum da o yüzden kacinci haftada dogum.yaptinjz diye sordum
35 haftada doğum yaptım, 2.200 gr 44 cm doğdu, şuan 3 aylık bebeğim 5.500 kg 60 cm boyu var.Hayırlı günler hanımlar benim oğlum prematüre doğdu ve şuan 1 yaşında kilosu en son tartildigimizda 8.800 gr. 'di ama şuan 9 olmustur boyuda 70 cm sizinkiler nasıl???
Ooo masallah toparlamış bebiş35 haftada doğum yaptım, 2.200 gr 44 cm doğdu, şuan 3 aylık bebeğim 5.500 kg 60 cm boyu var.
Masallah30haftalık 1700gr boyu 43cm şimdi 6aylık 8kg boyu 64cm
Merhaba bayanlar,, ben 27+4 ile dogum yaptim. Oglum 1.250 kilo olarak dogdu ve 38 cm'di. 2 bucuk ay hastanede yogun bakimda kaldi ve 3 haftadir evde. Haftaya doktor randevumuz var ve gercekten cok merak ediyorum acaba o bir ay icinde kac kilo aldi ve kac cm oldu. Hastaneden ciktigimiz gun 2.650 ve 46 cm olarak ciktik bu arada
Amin ecmain, Allah'a siginin ve gerisini ona birakin. InsAllah saglikla hayirla bebeginizi kucaginiza alirsinizÖncelikle sağlıklı şekilde kucaginiza aldığınız için şükürler olsun. Zor bir süreç. Bende 26+4 de doğum yaptım 39 cm 1100 gr doğdu bugün 35 gün oldu daha kuvezde ne kadar kalır bilmiyorum ama dua ediyorum bir an önce toparlansin diye. Allah tüm anne ve bebeklerine şifa versin.
AminÖncelikle sağlıklı şekilde kucaginiza aldığınız için şükürler olsun. Zor bir süreç. Bende 26+4 de doğum yaptım 39 cm 1100 gr doğdu bugün 35 gün oldu daha kuvezde ne kadar kalır bilmiyorum ama dua ediyorum bir an önce toparlansin diye. Allah tüm anne ve bebeklerine şifa versin.