Prematüre bebek anneleri 🙏

Benim bebeklerim hic memeden emmedilwr, sonra zaten sutum kesildi benim. Heo sagip veriyordum. 33 hafta 2 gunluk dogdular. 11 gun kuvozde kalip bize teslim ettiler.
Allah bağışlasın yavrularınızı , sağlıkla büyütün . Darısı başıma

Sizi korkutmak istemem ama eğer şüphe varsa çocuk nöroloji ye gitmenizde yazar vra CP deyince en sorunu düşünmeyin benim old ikizlerim biri CP şuan yurumesinde sadece sorunumuz var herşeyi zamaninda oldu 2 yaşında anladik

Sizde entube edilmis miydi? Neden cp olduğuna dair bir sey soyledi mi cocuk noroloji? Biz 4.ayinda goturduk kontrolde şüphe bulunmamıştı. Fakat su an 6 aylik olmasina ragmen donmuyor, bu ay tekrar cocuk norolojiye götürmeyi planliyorum.

Entube olmadı sizde olmuş muydu. Hatta 7 günde kuvezden çıktı bir sorun yoktu. Tutunuyo siraliyo emekleme vardı yürürken denge kyabi oldug için gittik ve çıktı hamilelikte doğumda yada sonradan olabilir kimseyi suclayamayiz maesefki nedeni tam belli değil demişti doktor şuan 6 aylık bebeğiniz başka farklılıklar var mı el tercihi var mı yda başka bir fark yardımcı olabilirim bildiğim kadariyla

Su an el tercihi yok, ama kucağa aldığımda serbest pozisyonda kollarini hep duz tutuyor, eşyalara falan uzaniyor ama genel olarak duz tutuyor, sirtustunden yuz üstüne donuyor fakat yuz üstünden sırt üstüne donmuyor, yuzu koyun yatmayı hic ama hic sevmiyor, biz de 2 defa cocuk norolojiye gittik fakat mr bile cekmediler, sorun gözükmüyor dediler.

Korkutmak istemem ama bizde de hiç yüzüstü durmak istemiyodu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…