Öncelikle hepimize merhaba ben 9 kasımda 32+6 haftalıkken doğum yaptım yüzde yüz dekolman dı 21 gün kadar yoğun bakımda kaldı bunun 10 12 günü sadece kilo almasını bekledi doktor şuan evimizde pazartesi günü geldi paşam şimdi benim oğlum ne kadar lık oluyor doğum yapalı 28 gün oldu ? Ve ne gibi hareketler yapması lazım bir iki defa agu dedi gibi başını kaldırıyor omzumdayken sağa sola döndürüyor başını bugün mama takviyesine başladım ilk defa 30 ml verdim çünkü üzüntüden stresten sütüm çok azaldı iki mememden sadece 50 60 ml geliyor oda bazen yani bazende 30 40 ml geliyor gazından ağlıyor sanıyordım açlıktan ağlıyormuş mama da takviye edince şuan iyi gibi uyuyor şükür. Yani hareketli bir bebek aslında ama bazen uykusundan ayılamıyor baygın baygın bakıyor etrafı izliyor duvarlara ısıklara bakıyor gözlerini kaydırıyor bana bakıyor göz teması kuruyor kendi kendine gülüyor uykusunda yada normal gözleri açıkkende göz takibi az buçuk var deniyoruz hep dün de göz kontrolü vardı prematüre olduğu için doğumda oksijensiz kalmıştı doktor yaşamaz demişti ama hamdolsun yaşıyor evladım gözlerinde de bir problem olmadığını söyledi doktor nörolojiyede gideceğiz haftaya çok uzattım ama benimle aynı durumda olan annelerin bebekleri neler yapıyor yada neler yapıyordu bizim yapmamız yada yapmamamız normal mi merak ediyorum teşekkür ederim şimdiden