- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Cansinsenn
- #1.141
Amin Allah hepimize hayırlı evlatlar versinHoşgeldin sevgili öğretmenimiz bu sınavda size başarılar dilerim❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin Allah hepimize hayırlı evlatlar versinHoşgeldin sevgili öğretmenimiz bu sınavda size başarılar dilerim❤
Amin canımAmin Allah hepimize hayırlı evlatlar versin![]()
Hâlâ adet olmadım ya eşim de kızdı bugün bana bırak artık dusunmeyi sağlığından olacaksın olursa olur olmazsa olmaz dediİnş kuzum faydasını görürsem denersin sende
En sağlıklısı o ama :) bence baktırın bi derim .Ay onu istemiyorum ya bekleyeyim en iyisi
Aramıza hoşgeldin bende bursalıyım. Yarışmada Başarılar dilerimSüper
Bizde Kasım ayından itibaren denemelere başlayacağız. Acuk heyecanlandım
Kendimi tanıtayım.. Öhm.
26 yaşındayım, yarışmaya güzide ilimiz Bursa'dan katılıyorum. Öğretmenim. Evliliğimde 5.yıla girmek üzereyim.
Kasımda aşk başkadır![]()
Hiç istemediğim bi şey oEn sağlıklısı o ama :) bence baktırın bi derim .
Canım bikaç kişide de gördüm t c den çok koyu çıkıyorMeraba bayanlar sorum şu eğer hamilelik varsa ovulationtest nasıl çıkar?
Şöyle bi sıkıntım var 11 gün geciktim 2 test yaptım negativ yarın bidaha yapıcam bugün ovutest yaptım oda çok silik çıktı nealaka anlamadımCanım bikaç kişide de gördüm t c den çok koyu çıkıyor
Şöyle bi sıkıntım var 11 gün geciktim 2 test yaptım negativ yarın bidaha yapıcam bugün ovutest yaptım oda çok silik çıktı nealaka anlamadım![]()
Canım inş hamişsindir ama değilsen sende yapsana şu bal çörek otu karışımını memnun kalanlar var çokYumurtlamadan sonraki 12. Gün.. Sabah test yaptım yine negatif![]()
2 aydır bitkisel macun kullanıyorum instgramda gördüm hemen aldım herkes o kadar memnun kalmıs kı 1.kutuda hamıle kalanların sayısı cokCanım inş hamişsindir ama değilsen sende yapsana şu bal çörek otu karışımını memnun kalanlar var çok
Ne var bunun içinde ve kim yiyo?Canım inş hamişsindir ama değilsen sende yapsana şu bal çörek otu karışımını memnun kalanlar var çok
Canım istersen macununa devam et belki 3. Ay görürsün faydasını2 aydır bitkisel macun kullanıyorum instgramda gördüm hemen aldım herkes o kadar memnun kalmıs kı 1.kutuda hamıle kalanların sayısı cokben 2 kutu kullandım maalesef yok.. Çörekotunu da deneyim o o da olmazsa artık tedavıye baslıcam
Canım bal çörek otu ve tarçın var ben bu ay başladım faydasını gören de çok olmuşNe var bunun içinde ve kim yiyo?
Kendimiz i hazırlıyoruz yoksa hazır i alıcazCanım bal çörek otu ve tarçın var ben bu ay başladım faydasını gören de çok olmuş
Kendimiz hazırlıyoz canım adetin 2. Günü başlayıp 12. Güne kadar sabah akşam yiyosunKendimiz i hazırlıyoruz yoksa hazır i alıcaz
Ölçüleri ne peki canim çok soru sordum ama bunu eşim de yiyecek mi? Ve n3 kadar yüce?Kendimiz hazırlıyoz canım adetin 2. Günü başlayıp 12. Güne kadar sabah akşam yiyosun