• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Süper :KK70:
Bizde Kasım ayından itibaren denemelere başlayacağız. Acuk heyecanlandım :KK70:
Kendimi tanıtayım.. Öhm.
26 yaşındayım, yarışmaya güzide ilimiz Bursa'dan katılıyorum. Öğretmenim. Evliliğimde 5.yıla girmek üzereyim.
Kasımda aşk başkadır :KK8:
Aramıza hoşgeldin bende bursalıyım. Yarışmada Başarılar dilerim 😊

Meraba bayanlar sorum şu eğer hamilelik varsa ovulationtest nasıl çıkar?

Şöyle bi sıkıntım var 11 gün geciktim 2 test yaptım negativ yarın bidaha yapıcam bugün ovutest yaptım oda çok silik çıktı nealaka anlamadım 🙄

Canım t çizgisi herkeste silik de olsa çıkar. Gebelik ve yumurtlama durumunda c kadar koyu veya daha da koyu çıkar t. Ovu testinde de t silik çıkmışsa gebelik yok demek. Strese vs bağlı gecikme yaşamış olabilirsin

Canım inş hamişsindir ama değilsen sende yapsana şu bal çörek otu karışımını memnun kalanlar var çok
2 aydır bitkisel macun kullanıyorum instgramda gördüm hemen aldım herkes o kadar memnun kalmıs kı 1.kutuda hamıle kalanların sayısı cok 😔ben 2 kutu kullandım maalesef yok.. Çörekotunu da deneyim o o da olmazsa artık tedavıye baslıcam

2 aydır bitkisel macun kullanıyorum instgramda gördüm hemen aldım herkes o kadar memnun kalmıs kı 1.kutuda hamıle kalanların sayısı cok 😔ben 2 kutu kullandım maalesef yok.. Çörekotunu da deneyim o o da olmazsa artık tedavıye baslıcam
Canım istersen macununa devam et belki 3. Ay görürsün faydasını

Back