- 23 Mart 2019
- 1.005
- 1.896
- 83
- 38
- Konu Sahibi Cansinsenn
- #1.121
Sağolasın canımNe demek canm dertleşiyoruz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolasın canımNe demek canm dertleşiyoruz![]()
Dün adet oldum canım bu ay 2 gün önce olduSenin bat ne zamandı canmCansinsenn
Benimde yumurtlamadan önce ilişkim oldu yumurtlamadan itibaren nasip olmadı Bi türlü ilişkilerimde de yatıp bacaklarımı kaldırmadm 3 gündür kendimi çok yorgun hissediyorum kasıklarım ağrıyo şişkinlik var wc den çıkamıyorum adete 10 gün var üşüttüm mü anlamadımDün adet oldum canım bu ay 2 gün önce oldu
Bende bunları yaşadım canım bu ay benimkiler ya psikolojikti yada üşütmüştüm bilmiyorum hatta diyodum kendimce hamileysem insan bukadar hisseder mi diye. Senin inş bebiştendir canımBenimde yumurtlamadan önce ilişkim oldu yumurtlamadan itibaren nasip olmadı Bi türlü ilişkilerimde de yatıp bacaklarımı kaldırmadm 3 gündür kendimi çok yorgun hissediyorum kasıklarım ağrıyo şişkinlik var wc den çıkamıyorum adete 10 gün var üşüttüm mü anlamadım![]()
Ben ihtimal vermiyorum canm ama inşallah bakalım hayırlısıBende bunları yaşadım canım bu ay benimkiler ya psikolojikti yada üşütmüştüm bilmiyorum hatta diyodum kendimce hamileysem insan bukadar hisseder mi diye. Senin inş bebiştendir canım
4 gün geçti sanırım canım önceleri de oluyomuydu böyle gecikmelerin.Ben hala olmadım kızlar pts doktora gitsem alttan mi muayene eder daha önce böyle bi şey için hiç gitmedim kac gun beklemek lazim
benimde 5 günlük gecikmem oldu hep düzenlidir oysa adetlerim. alttan muayene eder doktor. bekleyin bir iki gün daha bence.Ben hala olmadım kızlar pts doktora gitsem alttan mi muayene eder daha önce böyle bi şey için hiç gitmedim kac gun beklemek lazim
Kız biz başladık çok oluyoArkadaşlar merhaba.
Aranızda Kasım ayında bebek çalışmalarına başlayacak olanlar var mı?![]()
Bende bu ay yeni başladımArkadaşlar merhaba.
8 inde olmam lazımdı canım 2 3 gün gecikme arada oluyodu4 gün geçti sanırım canım önceleri de oluyomuydu böyle gecikmelerin.
Ay onu istemiyorum ya bekleyeyim en iyisibenimde 5 günlük gecikmem oldu hep düzenlidir oysa adetlerim. alttan muayene eder doktor. bekleyin bir iki gün daha bence.
Başlayalı çok oldu kasım a da varım bi adet olsamArkadaşlar merhaba.
Inşallah güzel haberler verirsin ❤Kızlar ben bugün itibariyle eşime macun aldım kendime de çörek otu tarçın bal karışımını yaptım onu kullanıcam. İnş işe yarar inş. Şifa olur. Bakalım kasımda aşk gerçekten başkamıymış görelim![]()
İnş kuzum faydasını görürsem denersin sendeInşallah güzel haberler verirsin ❤
Kız biz başladık çok oluyo![]()
Bende bu ay yeni başladım![]()
SüperBaşlayalı çok oldu kasım a da varım bi adet olsam![]()
Hoşgeldin sevgili öğretmenimiz bu sınavda size başarılar dilerimSüper
Bizde Kasım ayından itibaren denemelere başlayacağız. Acuk heyecanlandım
Kendimi tanıtayım.. Öhm.
26 yaşındayım, yarışmaya güzide ilimiz Bursa'dan katılıyorum. Öğretmenim. Evliliğimde 5.yıla girmek üzereyim.
Kasımda aşk başkadır![]()