• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hala olmadım kızlar pts doktora gitsem alttan mi muayene eder daha önce böyle bi şey için hiç gitmedim kac gun beklemek lazim

Dün adet oldum canım bu ay 2 gün önce oldu
Benimde yumurtlamadan önce ilişkim oldu yumurtlamadan itibaren nasip olmadı Bi türlü ilişkilerimde de yatıp bacaklarımı kaldırmadm 3 gündür kendimi çok yorgun hissediyorum kasıklarım ağrıyo şişkinlik var wc den çıkamıyorum adete 10 gün var üşüttüm mü anlamadım 🤔

Benimde yumurtlamadan önce ilişkim oldu yumurtlamadan itibaren nasip olmadı Bi türlü ilişkilerimde de yatıp bacaklarımı kaldırmadm 3 gündür kendimi çok yorgun hissediyorum kasıklarım ağrıyo şişkinlik var wc den çıkamıyorum adete 10 gün var üşüttüm mü anlamadım 🤔
Bende bunları yaşadım canım bu ay benimkiler ya psikolojikti yada üşütmüştüm bilmiyorum hatta diyodum kendimce hamileysem insan bukadar hisseder mi diye. Senin inş bebiştendir canım

Bende bunları yaşadım canım bu ay benimkiler ya psikolojikti yada üşütmüştüm bilmiyorum hatta diyodum kendimce hamileysem insan bukadar hisseder mi diye. Senin inş bebiştendir canım
Ben ihtimal vermiyorum canm ama inşallah bakalım hayırlısı

Ben hala olmadım kızlar pts doktora gitsem alttan mi muayene eder daha önce böyle bi şey için hiç gitmedim kac gun beklemek lazim
benimde 5 günlük gecikmem oldu hep düzenlidir oysa adetlerim. alttan muayene eder doktor. bekleyin bir iki gün daha bence.

Arkadaşlar merhaba. 🙋🏼‍♀️
Aranızda Kasım ayında bebek çalışmalarına başlayacak olanlar var mı? :anneadayı:

Kızlar ben bugün itibariyle eşime macun aldım kendime de çörek otu tarçın bal karışımını yaptım onu kullanıcam. İnş işe yarar inş. Şifa olur. Bakalım kasımda aşk gerçekten başkamıymış görelim 😃

Kız biz başladık çok oluyo 😍
Bende bu ay yeni başladım 🙂
Başlayalı çok oldu kasım a da varım bi adet olsam😀
Süper :KK70:
Bizde Kasım ayından itibaren denemelere başlayacağız. Acuk heyecanlandım :KK70:
Kendimi tanıtayım.. Öhm.
26 yaşındayım, yarışmaya güzide ilimiz Bursa'dan katılıyorum. Öğretmenim. Evliliğimde 5.yıla girmek üzereyim.
Kasımda aşk başkadır :KK8:

Süper :KK70:
Bizde Kasım ayından itibaren denemelere başlayacağız. Acuk heyecanlandım :KK70:
Kendimi tanıtayım.. Öhm.
26 yaşındayım, yarışmaya güzide ilimiz Bursa'dan katılıyorum. Öğretmenim. Evliliğimde 5.yıla girmek üzereyim.
Kasımda aşk başkadır :KK8:
Hoşgeldin sevgili öğretmenimiz bu sınavda size başarılar dilerim 😀

Back