- Konu Sahibi Cansinsenn
Canm belirtilerini yazarmısın 2 günüm geçiyor adet sancısıda var sendede varmı agrıSağol canım
İnşallah en kısa zamanda buradaki herkes kavussun minigine![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm belirtilerini yazarmısın 2 günüm geçiyor adet sancısıda var sendede varmı agrıSağol canım
İnşallah en kısa zamanda buradaki herkes kavussun minigine![]()
Ben sana demiştim hamilesin diye Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım tebrik ederimSanırım hamileyim.![]()
merhaba beni de ekler misiniz 2 ekim için :)Hadi bakalım Anne adayları 2020 ye son 4 ay.@Floraa12 ......................: 07.09.2019
Allah ın izni ile hepimiz bebişlerimize kavuşalım inşallah
GÜZEL ANNE ADAYLARI
TOPİC ' İMİZ HAYIR VE UĞUR GETİRSİN!...
Beklenmeyen Adet Tarihi
listesi
@SeymaKenan ...............: 08.09.2019
@Zerdem2016 ................: 10.09.2019
A aselgam ......................: 10.09.2019
nazli95 ........................: 11.09.2019
@Ogrtmnanne ................: 12.09.2019
Benimdemelegimolsa ..: 16.09.2019
Cansinsenn ..........................: 16.09.2019
@Ahenfatma ..................: 17.09.2019
@Eslem91 ......................: 19.09.2019
@gizsiz ..........................: 21.09.2019
@beren20 .......................: 26.09.2019
@bsrkbl ..........................: 26.09.2019
@Mrs terazi ......................: 27.09.2019
@BayanPinpirik ..............: 29.09.2019
@15yusra11 ...................: 02.10.2019
@Deryakadir ...................: 04.10.2019
Aşılamadan sonraki hafta içerisinde bir şey hissetmiş miydiniz. 1 hafta olalı ben asilama olalı ama hiç bir şey hissetmiyorum. Hiç bir değişiklik olmadi. Erken mi daha acaba. Yoksa olmamış midir ki çok merak ediyorum.Çok sağ ol canım darısı sizlere inşallah![]()
Canım ben aşılama olmadım hiç bilmiyorumAşılamadan sonraki hafta içerisinde bir şey hissetmiş miydiniz. 1 hafta olalı ben asilama olalı ama hiç bir şey hissetmiyorum. Hiç bir değişiklik olmadi. Erken mi daha acaba. Yoksa olmamış midir ki çok merak ediyorum.
Teşekkür ederim .Canım ben aşılama olmadım hiç bilmiyorum![]()
Canım eğer iğnenin etkisi değilse yükselme ihtimali var benceKızlar catlatma iğnemin 11. günündeyim asilamanin 9. Günü. dayanamadm kan testi yaptım.. Sonuç bu.. Yükselir mi sizce?
Eki Görüntüle 2306633
Eklerim tabi canım hoşgeldin bu aradamerhaba beni de ekler misiniz 2 ekim için :)
Çok teşekkürlerEklerim tabi canım hoşgeldin bu arada![]()
İnşallah canım benimCanım eğer iğnenin etkisi değilse yükselme ihtimali var bence![]()
Hoşgeldin canım ekledim seni de uğurlu gelsin inşMerhaba arkadaşlar
Şans getirsin inş herkese
Benim de bat 20 ekim![]()
Çok üzgünüm ki ilk kez bu kadar erken geldi. 8’nde oldum.nazli95 canım ne durumdasın bat gününmüş inş gelmemiştir
İnşallah senden ve kalanlardan güzel haberler alırız.nazli95 canım ne durumdasın bat gününmüş inş gelmemiştir
Hayırlısı olsun canım önümüzdeki ay inşÇok üzgünüm ki ilk kez bu kadar erken geldi. 8’nde oldum.![]()
İnş canım ❤İnşallah senden ve kalanlardan güzel haberler alırız.![]()