Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rüyamda test yapıp çift çizgi gördüm kalk dedim yap nasilsa yoksa kafan rahatlar stresin gider. İlk 5 dakikada böyle çıktı

Evet evet bende goruyorum cızgıyı hadı hayırlısı olsun hakkınızda rabbım kucagına saglıcakla almayı nasıp etsın darısı bizlerin başına

Topiğini yeni farkettim beni de ekler misin bat 17 ağustos

Hepimiz acele ediyoruz işte sabredebilsek belki de pozitifi görücez allahım hayırlısıyla gönlümüzdeki dualarımızı yaşatsın bize

Merhaba kızlar bat tahminime göre dündü. Bu sabah gebelik testi yaptım ancak daha önce başka bir arkadaşa dediğim gibi ben bu testlerde silik çizgi var denilen çizgileri hiç göremiyorum. Bence bende çizgi yok ama size de bir sorayım dedim, çok hafif hayalet çizgi dediğiniz şey var mı acaba?

Bana da yok gibi geliyor ama daha önce hep test örneklerinde böyle çıkanlar var dediler ben de emin olamadım inşallah vardır regl olmazsam 2 gün sonra tekrar yapacağım bakalım teşekkürler..
Ben görür gibi oldum tabi beynim bana oyun oynamıyorsa

jnci günaydın benimde battariihim 29 ağustos benide ekleyebilr misiniz. haziran ayında bi kimyasal gebelik geçirdim hcg 104 tü her gün düşüş oldu en sonunda kanamam başladı ve gebelik sonlandı. ardından geçen ay hemen yine aynı adet tarihimde adet oldum çok düzenlidir adetim. soğan suyu kürüne başladım ama çalıştığım için sdece akşamları yatmadan içebiliyorum. inşallah bu ay güzel haberler gelir. :):)

Çizgi var eğer pembelik görüyorsanız gebelik var. Benim kızımda bu şekilde çıkmıştı

Vardır inşallah biraz daha bekleyin gelmezse bir test daha yapın

Benim ilk gebeliğim soğan suyu içtiğim ay oldu. Şimdi 7. Günü ben de başlayacağım. İçi çok güzel temizliyor. Kısmet artık,

Çizgi var eğer pembelik görüyorsanız gebelik var. Benim kızımda bu şekilde çıkmıştı
Ay gerçekten mi inanamıyorum ben bu testler hep negatif diye düşünüyordum hafif pembelik gibi değil aslında ama emin olamadım iki gün daha bekleyip adet olmazsam tekrarlayım çok teşekkürler umut oldunuz bana inşallah vardır

Yok ben gayet görüyorum çizgiyi daha hassas bir testle dene kuzum eğer şansın varsa. Çok yeni. Ben ertesi günü test verdiğimde 108 çıkmıştı

Yok ben gayet görüyorum çizgiyi daha hassas bir testle dene kuzum eğer şansın varsa. Çok yeni. Ben ertesi günü test verdiğimde 108 çıkmıştı
Ay çok teşekkür ederim kalbim duracak şimdi haber veririm size umarım öyledir bu ay olmasını çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…