Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon testi de kullan canım eğer sık ilişki olmuyorsa. Yumurtlana günleri her ay değişiklik gösteriyor bazen adet sonu bile yumurtası büyüyen oluyor
canım valla biz her günü değerendiriyoruz. yumurtlama tarihim uygulamadan hep tutuyor benim öyle hissediyorum yani o günleri ekstra değerlendiriyorum inşallah gelir. ama soğan suyu 5 gün kullandım sağ kasığımda bilge gibi bişey geliyor elime ve astırınca acıyor acaba kist vardı onu mu çıkarttı ondan çok korktum

kızlar benımde yumurtlamadan sonra 11.gün ve erken gebelik testi yaptım ve negatifti bata 4 gün var umutlar tükendi aşırı kasık agrısıyla uyandım hatta hafif akıntım gelmiş reglmi oldum diye kostum ne gelen giden var ama eli kulagında bi an evvel olayım adet ..

İnşallah gelmez beklenen adetiniz benim de bugün gecikmenin ilk günü ama bana kalırsa testte çıkmadı hayalet çizgi görenler var :/ bol şans inşallah sizin de sonucunuz olumlu olur

İnşallah gelmez beklenen adetiniz benim de bugün gecikmenin ilk günü ama bana kalırsa testte çıkmadı hayalet çizgi görenler var :/ bol şans inşallah sizin de sonucunuz olumlu olur
Ben tekrar ettim testimi yine pembe hayalet çizgi çıktı yarın kan vericem az sabredeyim dedim. Dünde akıntımda çok ince bi kan gördüm 2 gün öncesindende aynısını görmüştüm yerleşme sanırım

Hadi inşallah olumludur sonucunuz sizinkine çok benziyor benimki ben de çok merak ediyorum sizinkini de bat geçti mi sizin?

Benim hesabıma göre bugün ilk geçtiği gün. Dün hafif baş ağrısı ve mide bulantısı ile geçti
Hadi inşallah vardır hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah.. benim de bugün tahminime göre ilk geçtiği gün, dün gözümü açamadım tüm gün uyukladim resmen. Uykuyu normalde de çok severim ama dün saatlerce uyumama rağmen gün içinde gözlerim kapanıyordu hep..

Erken gebelik yaptım ya daha da cıkarmı pozitiflik sanmıyorumda

Ağzım yırtılcakti esnemekten her yarım saatte uyuyup uyanmaktan psikolojik mi bilmiyorum ama inş hayırlı haberlerimiz olur

Kaçıncı gün yaptınız? Beklenen adet gününde tekrarlayın bence regl olmazsanız. Umarım dilediğiniz gibi olur..
Özür dilerim 11.gun yapmışsınız. Erken gebelik de olsa gününden önce kesin sonuç vermeyebiliyor geç döllenme falan olduysa idrara hormon geçene kadar.. hatta yumurtlamadan sonra rahme 6-12gun içinde yerleştiği söyleniyor henüz yerleşmemiş bile olabilir. Böyle umut vermek istemiyorum ama ben de hep bu olumlu tarafa inanmaya çalışıyorum

Ağzım yırtılcakti esnemekten her yarım saatte uyuyup uyanmaktan psikolojik mi bilmiyorum ama inş hayırlı haberlerimiz olur
İnşallah psikolojik değildir moralim hemen bozulmaya yakın bir an bence kesin var diyip hevesleniyorum bir an yok kendimi kandırıyorum diye üzülüyorum..

ben ilk hamileligimde dedigin gibi olmustum sakin ol

Şeker çıkmadı canım reglimde çok düzenlidir şifa olur inşallah

Erken gebelikte mi çıkmamıştı sizdede kac gün sonra yapmıstınız testi
erken gebelik yapmamistim o zaman totem yaptim test yapmiycam diye yine dayanamamistim 30 agustos batti 28inde yapmistim asiri silik bi cizgi bi de 15-20 dk sonra cikmisti oyle hemen degil sonra 30 agustos gecesi gitmistim acile kan verdim 293 demekki 1 anda cok katlaniyor

Merhaba bizde Mayıs tan beri istiyoruz bir oglummvar 4 buçuk yaşında akşam agliyor misafirler vardı kardeşin ne zaman olacak diye sormuşlar o da n den hala gelmiyor diye ağladı biz stres yapmıyoruz olabilir hemen olacak diye bişey yok ama çocuk böyle yapınca çok üzüldüm

Üzülmeyin çocuğunuza da bunu açıklayın keşke misafirler her şeye karışmasalar

Malesef ben regl oluyorum sanırım. Size bol şans haberinizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…