Aaaa noldu canım kanaman mı var?Malesef ben regl oluyorum sanırım. Size bol şans haberinizi bekliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa noldu canım kanaman mı var?Malesef ben regl oluyorum sanırım. Size bol şans haberinizi bekliyorum.
yok gibi duruyor ama bu test neden boyle t c fln yazmiyorBişey yok değilmi kızlar?
Kahverengi hafif akıntım vardı ama sanırım kırmızıya dönüyor, umudumu kaybettim malesef.. eşim gelse de sarılıp ağlasam diye bekliyorumAaaa noldu canım kanaman mı var?
Yok gibi malesef sizi de umutlandırdım bence riskli bir durum olmadığı sürece adetin geçmesini beklemeliyiz sabırsızım ben kendim de 7 aylık doğduğum için sabredemiyorum hiçBişey yok değilmi kızlar?
Bu erken gebelik testi canım ben çıkardım içinden daha net gormek içinyok gibi duruyor ama bu test neden boyle t c fln yazmiyor
Bu erken gebelik testimi oluyor yani ben hiç almadığımdan bilmiyorum ama öyleyse hamilesin bence canım ikinci çizgi çıkmazdı yoksaKızlar ovulasyon testim yumurtlamadan sonra sürekli pik çıkmaya başladı, daha önce silik çizgi görmesem bende pko var diyeceğim ama daha önce silik görmüştüm gebelik diye heveslendim ama gebelik testi negatif çıkıyor neden olabilir Eki Görüntüle 2673863 bugün yaptığım test bu
Yumurtlama ayın 27 temmuzda oldu, 6 Ağustos tan beri bu şekilde çıkıyor
Üstelik yumurtlamadan 14 gün sonra çıkması da hamilelik nedeni değilmiKızlar ovulasyon testim yumurtlamadan sonra sürekli pik çıkmaya başladı, daha önce silik çizgi görmesem bende pko var diyeceğim ama daha önce silik görmüştüm gebelik diye heveslendim ama gebelik testi negatif çıkıyor neden olabilir Eki Görüntüle 2673863 bugün yaptığım test bu
İkinci kez yumurtlama olabilir 7-10 gün arasında olabiliyorKızlar ovulasyon testim yumurtlamadan sonra sürekli pik çıkmaya başladı, daha önce silik çizgi görmesem bende pko var diyeceğim ama daha önce silik görmüştüm gebelik diye heveslendim ama gebelik testi negatif çıkıyor neden olabilir Eki Görüntüle 2673863 bugün yaptığım test bu
Yok gibi canım kurumuş zatenBişey yok değilmi kızlar?
Yok kuzum bu ovulasyon yumurtlama testiBu erken gebelik testimi oluyor yani ben hiç almadığımdan bilmiyorum ama öyleyse hamilesin bence canım ikinci çizgi çıkmazdı yoksa
Bence sizde var bebisHenüz kan vermedim ama bu sabah 1 saatlik idrar tutmayla yaptim böyle çıktı 3. Dakika uzun süre tutmadım diye mi bilmiyorum yine aynı siliklikle çıktıEki Görüntüle 2673887
İnş vardır sevinemedimde sakince bekliyorum vallaBence sizde var bebis
1 gün geçti henüz ne zaman kan vereyim sizce?Gününüz geçti mi
Ama ben bu ay iki kez yumurtladım diye biliyorum çünkü ilk adetten sonra bir koyuluk gördüm sonra da 1 hafta sonraİkinci kez yumurtlama olabilir 7-10 gün arasında olabiliyor
Ozaman gebelik testi yapın belki hormonlar yoğunlaştığı için Lh ye pozitif yansımıştırAma ben bu ay iki kez yumurtladım diye biliyorum çünkü ilk adetten sonra bir koyuluk gördüm sonra da 1 hafta sonra
Bence 10 dk dolmadan çizgiyi gördüyseniz vardı, inşallah sizinledir bebişinizHenüz kan vermedim ama bu sabah 1 saatlik idrar tutmayla yaptim böyle çıktı 3. Dakika uzun süre tutmadım diye mi bilmiyorum yine aynı siliklikle çıktıEki Görüntüle 2673887