• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bişey yok değilmi kızlar?

Eklentiler

• 903D4278-DDF3-46B5-A3E7-F23027275B81.jpeg
    903D4278-DDF3-46B5-A3E7-F23027275B81.jpeg
    50,9 KB · Görüntüleme: 106
Kızlar ovulasyon testim yumurtlamadan sonra sürekli pik çıkmaya başladı, daha önce silik çizgi görmesem bende pko var diyeceğim ama daha önce silik görmüştüm gebelik diye heveslendim ama gebelik testi negatif çıkıyor neden olabilir
IMG_20200811_142352.jpg
bugün yaptığım test bu
Yumurtlama ayın 27 temmuzda oldu, 6 Ağustos tan beri bu şekilde çıkıyor

Kızlar ovulasyon testim yumurtlamadan sonra sürekli pik çıkmaya başladı, daha önce silik çizgi görmesem bende pko var diyeceğim ama daha önce silik görmüştüm gebelik diye heveslendim ama gebelik testi negatif çıkıyor neden olabilir Eki Görüntüle 2673863 bugün yaptığım test bu
Bu erken gebelik testimi oluyor yani ben hiç almadığımdan bilmiyorum ama öyleyse hamilesin bence canım ikinci çizgi çıkmazdı yoksa

Kızlar ovulasyon testim yumurtlamadan sonra sürekli pik çıkmaya başladı, daha önce silik çizgi görmesem bende pko var diyeceğim ama daha önce silik görmüştüm gebelik diye heveslendim ama gebelik testi negatif çıkıyor neden olabilir Eki Görüntüle 2673863 bugün yaptığım test bu
Üstelik yumurtlamadan 14 gün sonra çıkması da hamilelik nedeni değilmi

İkinci kez yumurtlama olabilir 7-10 gün arasında olabiliyor

Henüz kan vermedim ama bu sabah 1 saatlik idrar tutmayla yaptim böyle çıktı 3. Dakika uzun süre tutmadım diye mi bilmiyorum yine aynı siliklikle çıktı IMG_20200811_105912.jpg

Back