Adet günü yaptım dayanamadım. Negatif ti. Bir de çok su içiyorum ama idrarın çok koyu renk . Bilmiyorum of şimdi Gidip alcam yarın sabah için yapayım yine. Tabi kendimi tutabilirsemSiz test yaptınız mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet günü yaptım dayanamadım. Negatif ti. Bir de çok su içiyorum ama idrarın çok koyu renk . Bilmiyorum of şimdi Gidip alcam yarın sabah için yapayım yine. Tabi kendimi tutabilirsemSiz test yaptınız mı?
Hiçbir belirti yok ki olmadı bence yineTest mi yaptın canım daha dur 6 gun varmıs ümitsizlige kapılma
Bence iki gün daha bekleyin adetiniz gelmezse yapın testiAdet günü yaptım dayanamadım. Negatif ti. Bir de çok su içiyorum ama idrarın çok koyu renk . Bilmiyorum of şimdi Gidip alcam yarın sabah için yapayım yine. Tabi kendimi tutabilirsem
Haberini bekliyorum insallah adet olmayizBende çarşamba günü yaptım negatifti. Belki erken yaptım bilmiyorum ama şuan adet belirtileri hissediyorum. Adetimi bekleyip yeniden doktora gitcem. Ama kendime söz verdim pazar güni adet günüm. Eğer olmazsam salı gününe kadar bekleyip kan testi vercem direk. Ama olcak gibiyim
İnşallah canım ama sancım artıyor tam da taşınma aşamasındayiz dikkat ediyorum yine tabiHaberini bekliyorum insallah adet olmayiz
Aslında bu tamamen yumurtanızın ne zaman çatlayıp döllendiğine bağlı. Eğer geç çatladıysa daha geç belli olur. Doktorlar genelde adet 1 hafta geciksin diyorlar ama 3 gün gecikince de yapıyorlar testi sanırımMerhabalar gebelik testini adetiniz kaç gün geciktikten sonra yapıp net sonuç alıyorsunuz adetim 2 gün gecikti daha önceki aylarda erken test yapıp çok üzüldüğüm için bu sefer test alıp henüz yapmadım inşallah hamileyimdir diyorum ama bir yandan da kesin bugün yarın adet olucam diyorum
soruyolar koldan yaptirdimBana da pazartesı catlarma ıgnesı vurucaklarmıs nerden vuruyolar ıgneyı kalca mı karın mı
Ovulasyon testi alıp bakayım benOlabilir iki kez olanlar oluyor . Test yapın tekrar varsa cinsel istek falan var mı? Yumurtlama dönemi genelde oluyor
Bat günüme daha var sizin durum nasılnasilsiniz var mi bi gelisme ayni gun catlatma olmustukk
merhaba kizlar, ilkkez bu ay denemelere basladim onuda ovulasyon testiyle yaptim dun aksam bende pik gorundu bu sabah yine pik oglende yaptim yine pik aksam yine yapacam sizce ust uste hergunu degerlendirmem mi lazim?
Benim batBenide eklermisiniz bat 4 eylül
Canım akşam yapmıcaksın ki onu ogleden sonra 1-4 arası en iyi saat diyolar hicbir sıvı tüketmeden yapacaksın günde 1 kere sadeve.merhaba kizlar, ilkkez bu ay denemelere basladim onuda ovulasyon testiyle yaptim dun aksam bende pik gorundu bu sabah yine pik oglende yaptim yine pik aksam yine yapacam sizce ust uste hergunu degerlendirmem mi lazim?
Benimde ovulasyon ile yumurtlama ve çatlama gününü görüp değerlendirdik sonra yeniden yaptım T çizgisi neredeyse hiç gözükmüyordu yumurtlamamda çatlamam da bitmiş dedim .Benim bat
Canım akşam yapmıcaksın ki onu ogleden sonra 1-4 arası en iyi saat diyolar hicbir sıvı tüketmeden yapacaksın günde 1 kere sadeve.
Yarında yapicam koyulaşma artarsa tekrar mi yumurtluyorumBenim bat
Canım akşam yapmıcaksın ki onu ogleden sonra 1-4 arası en iyi saat diyolar hicbir sıvı tüketmeden yapacaksın günde 1 kere sadeve.
Benimde ovulasyon ile yumurtlama ve çatlama gününü görüp değerlendirdik sonra yeniden yaptım T çizgisi neredeyse hiç gözükmüyordu yumurtlamamda çatlamam da bitmiş dedim .
Bat 10 gün var kaşık agrisi beyaz leke gördüm tekrar yaptım t çizgisi koyulaşmaya başlamış anlamadım
Benim bat
[/QUOTEBazı kişilerde bata dogru tekrar yumurtlama oluyormus yine her gün takip et bakalım pik yapabilir. Bir de hamılelık durumnda cıft cızgı oluyor dedıler bende 3 gün ıst uste pik görünmüştü ama hamile cıkmadımBenim bat
Evet daha da koyulasıyosa tekrar yumurtlıcaksın akıntı ve cinsel istekten de anlayabılırsın sen takip et nolur nolmaz bence sanslısın tekrar yumurtluyosan canımYarında yapicam koyulaşma artarsa tekrar mi yumurtluyorum
Tamam yarın tekrar deneyeyim testiEvet daha da koyulasıyosa tekrar yumurtlıcaksın akıntı ve cinsel istekten de anlayabılırsın sen takip et nolur nolmaz bence sanslısın tekrar yumurtluyosan canım