• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar gebelik testini adetiniz kaç gün geciktikten sonra yapıp net sonuç alıyorsunuz adetim 2 gün gecikti daha önceki aylarda erken test yapıp çok üzüldüğüm için bu sefer test alıp henüz yapmadım 🙈 inşallah hamileyimdir diyorum ama bir yandan da kesin bugün yarın adet olucam diyorum

Bende çarşamba günü yaptım negatifti. Belki erken yaptım bilmiyorum ama şuan adet belirtileri hissediyorum. Adetimi bekleyip yeniden doktora gitcem. Ama kendime söz verdim pazar güni adet günüm. Eğer olmazsam salı gününe kadar bekleyip kan testi vercem direk. Ama olcak gibiyim
Haberini bekliyorum insallah adet olmayiz 🤲

Merhabalar gebelik testini adetiniz kaç gün geciktikten sonra yapıp net sonuç alıyorsunuz adetim 2 gün gecikti daha önceki aylarda erken test yapıp çok üzüldüğüm için bu sefer test alıp henüz yapmadım 🙈 inşallah hamileyimdir diyorum ama bir yandan da kesin bugün yarın adet olucam diyorum
Aslında bu tamamen yumurtanızın ne zaman çatlayıp döllendiğine bağlı. Eğer geç çatladıysa daha geç belli olur. Doktorlar genelde adet 1 hafta geciksin diyorlar ama 3 gün gecikince de yapıyorlar testi sanırım

Kızlar benim yumurtlamam oldu bitti ovulasyonla takip ettim şimdi tekrar beyaz süt gbi akıntım var tekrar mi yumurtluyorum bat 10 gün var

Olabilir iki kez olanlar oluyor . Test yapın tekrar varsa cinsel istek falan var mı? Yumurtlama dönemi genelde oluyor

Kızlar
Aylardır deniyorum bende. Bu topikleri yeni keşfettim. Beklenen adet tarihim bugün. Ama henüz olmadım tık yok. Umarım olmaz :(

Kendimi yokladığımda ise rahmimde yani alt karnımda 3 4 gündür kramplar var. Ben normalde regl ağrısı da çekerim ama hiç böyle kramp şeklinde çekmemiştim. Hasta mı olacağım acaba. Umutla bekliyorum :/

merhaba kizlar, ilkkez bu ay denemelere basladim onuda ovulasyon testiyle yaptim dun aksam bende pik gorundu bu sabah yine pik oglende yaptim yine pik aksam yine yapacam sizce ust uste hergunu degerlendirmem mi lazim?

merhaba kizlar, ilkkez bu ay denemelere basladim onuda ovulasyon testiyle yaptim dun aksam bende pik gorundu bu sabah yine pik oglende yaptim yine pik aksam yine yapacam sizce ust uste hergunu degerlendirmem mi lazim?
Benide eklermisiniz bat 4 eylül 😞
Benim bat
Canım akşam yapmıcaksın ki onu ogleden sonra 1-4 arası en iyi saat diyolar hicbir sıvı tüketmeden yapacaksın günde 1 kere sadeve.

Benim bat
Canım akşam yapmıcaksın ki onu ogleden sonra 1-4 arası en iyi saat diyolar hicbir sıvı tüketmeden yapacaksın günde 1 kere sadeve.
Benimde ovulasyon ile yumurtlama ve çatlama gününü görüp değerlendirdik sonra yeniden yaptım T çizgisi neredeyse hiç gözükmüyordu yumurtlamamda çatlamam da bitmiş dedim .
Bat 10 gün var kaşık agrisi beyaz leke gördüm tekrar yaptım t çizgisi koyulaşmaya başlamış anlamadım

Benimde ovulasyon ile yumurtlama ve çatlama gününü görüp değerlendirdik sonra yeniden yaptım T çizgisi neredeyse hiç gözükmüyordu yumurtlamamda çatlamam da bitmiş dedim .
Bat 10 gün var kaşık agrisi beyaz leke gördüm tekrar yaptım t çizgisi koyulaşmaya başlamış anlamadım
Benim bat
[/QUOTE
Benim bat
Bazı kişilerde bata dogru tekrar yumurtlama oluyormus yine her gün takip et bakalım pik yapabilir. Bir de hamılelık durumnda cıft cızgı oluyor dedıler bende 3 gün ıst uste pik görünmüştü ama hamile cıkmadım

Back