Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı olsun olmazsa da umut kesilmez birdahaki ay inşallah olur hiç değilse adetgünün belli benim o da belli değil 50 gün oldu adet olsam da bi daha denesem diye bekliyorum
Normalde benim de belli değil 42-50 gün arasında oluuorum bende. Ama bu ay ilaçtan dolayı düzene girermiş doktorum öyle söyledi

13 agustos bat tarıhım rabvım herkese hayırlı evlat nasıp etsn rabbım kımseyı evlat hasretı ile sınamasın

Kızlar benim bat 6 gün var ama yine olmadı galiba artık Hiç umudum kalmadı tüp ye olmuyor normalde çok çaresizim allahım bu çaresizliği kimseye vermesin

Arkadaşlar benim bat 19, 2 gün önce kırmızı çok küçük pıhtılı leke geldi hemen ardından kahve pembe arası bir renge döndü ve bitti çok hafif ağrı oldu. Sizce yerlesme lekesi gibi bir durum olabilir mi yaşayan var mı böyle bir durum ?

Benim iki gün gecikti adet günü olmayınca test yaptım negatif ama hiç olmayan sarı beyaz arası yoğun akıntım oldu bir gün kusma aniden o da. Kasık ağrım arada girip gidiyor göğüslerim ağrıyordu fakat şuan sanki adet olmusum gibi ağrısı hafifledi. Korkuyorum test yapmaya da üzülüyorum

çok iyi anlıyorum sizi. Bende de aynı durumlar var. Benim de bat a iki gün kaldı. Ama brnim bu ay da olmadı gibi. Hiç umudum yok

Kızlar benim bat 5 Ağustos fakat olmadım. Sarı beyaz akıntım çok oldu birkaç gün önce hiç olmazdı ve birkaç gün mide bulantısı kusma oldu göğüslerim ağrıyordu ama şimdi agrimiyor pek. Bir de kabız oldum ama ne kadar belirti bilmiyorum kafayı yicem artık.5 Ağustos ta test yapmıştım negatifti şimdi yine yapsam çıkar mı bekleyeyim mi yoksa biraz? Bir de uyku duzenim değişti erkenden uyanıyorum deliksiz uyuyamıyorum bir haftadır .

çok iyi anlıyorum sizi. Bende de aynı durumlar var. Benim de bat a iki gün kaldı. Ama brnim bu ay da olmadı gibi. Hiç umudum yok
Valla canım hiç belli olmaz ben bir yıldır her ay böyleyim sen düşün üstelik durmadan test yapıyorum . Rabbim isteyen herkese versin kucaklari boş bırakmasın çok istiyorum ben de üstelik bir yıldır ilk kez rüyamda gördüm kafamda sürekli oldu mu olcak mı diye

28.08.2020

Benim de adetim ya yarin ya da pazar olmasi lazim ama belli olmuyor bu sabah test yaptim negatif. Umudum gitti artik adeti bekliyorum

Allah bizim de yuvamızı boş koymasın meleklerimiz biran önce gelsin inşallah. Bende 2 yıldır uğraşıuorum malesef

İnofolic combi kullananlar var mı? Gecikme yapıyormuş sanırım ondan benim ya.

Ben bu sabah test yaptim. Malesef negatif
Bende çarşamba günü yaptım negatifti. Belki erken yaptım bilmiyorum ama şuan adet belirtileri hissediyorum. Adetimi bekleyip yeniden doktora gitcem. Ama kendime söz verdim pazar güni adet günüm. Eğer olmazsam salı gününe kadar bekleyip kan testi vercem direk. Ama olcak gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…