- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
Aayyyy batdaşımmmmm umarım eylülde olmayızzz kızımız okursada adını eylül koyarızbat tarihlerimiz aynı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aayyyy batdaşımmmmm umarım eylülde olmayızzz kızımız okursada adını eylül koyarızbat tarihlerimiz aynı :)
Aayyyy batdaşımmmmm umarım eylülde olmayızzz kızımız okursada adını eylül koyarız
Kız olursa EylülAhahhaha ben küçüklüğümden beri kızım olsun istiyorum.
Adını Ela koymak istiyorum. Her an değişebilir tabi bu isim olayı :) Eylül olmayacağı kesin ama etrafımda o kadar çok Eylül var ki :)
ahahahaahha ben pandemi sürecinde sokağa çıkma yasağı zamanı hamile kalsaydım ve erkek olsaydı Coronaya yakın olsun diye Korhan koyacaktım :)Kız olursa Eylül
Erkek okursa Ekin
dermişimmmm
1.oğlana Ekinahahahaahha ben pandemi sürecinde sokağa çıkma yasağı zamanı hamile kalsaydım ve erkek olsaydı Coronaya yakın olsun diye Korhan koyacaktım :)
doğru söylüyorsun canım eşimde aynısını söyleyip kızıyor bana haklısın herşeyin hayırlısıHiç moral bozma canın bende dün oldum ☹ Ama kendime şöylen teselli veriyorum Ya olsaydu ama sağlıksız olup onu almak zorunda kalsalardı çünkü bunu yaşayan da çok fazla kadın var öylesi çok daha yıpratıcı
Belki deneyimli olanlar cevaplarbende senin gibiyim ya hiç dikkat etmiyorum
dikkat etmek gerekir mi ki
bende pozitif görene kadar etkilemez diye düşünüyordum açıkçası
İlk haftalarda dikkat edin diyorlar canım zaten ilk üç ay riskli ama bir doktorun yazısını okumuştum sağlıklı bir bebek zaten ne yaparsan yap düşmez ama tabi dikkat etmekde fayda var şimdi yap temizliğini hamile olunca yat bol bolYukarılarda birileri yazmış iş yapma yat dinlen diye. Ben hiç buna dikkat etmiyorum yaa. Sanki pozitif test görene kadar temizlik falan yapabilirmişim gibi davranıyorum. Mesela dün yere ter damlayana kadar temizlik yaptım, yukarılara uzandım. Yapılmaması gereken ne varsa yaptım
Ne zamandan sonra dikkat etmek gerekli acaba?
Dış gebelik kimyasal gebelik boş gebelik vb gibi ihtimaller olduğu için kesede bebeği görmeden hamile kabul etmiyor bazı doktorlar hevesiniz kırılmasın sonradan diye. İnşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınızMerhaba buralarda yeniyim kızlar dün hamile olduğumu öğrendim evde test yaptım çift çizgi hemen çıktı gittim kan testi verdim beta Hcg 589.5 çıktı doktor henüz hamile sayılmazsınız dedi aklımda deli sorular ne yapmalıyım?
Henüz gelmedi kırmızı kartım ama bat 1 eylül kızım olursa eylül koyacaktıkAayyyy batdaşımmmmm umarım eylülde olmayızzz kızımız okursada adını eylül koyarız
Evet canım sperm ve yumurta kalitesi için doktor tavsiye ettiProwomen ne için canım tam olarak yani yumurta ve sperm kalitesi falan mı
Regl gelene kadar ümit vardır canım inşallah güzel haberi verirsin bizlereKızlar ben de bir sey sormak istiyorum. Gecen ay klomen kullandim 24 temmuzda doktorum yumurtan buyumus dedi.ovulasyon testiyle de piki yakaladim. 25 temmuz C.tesi aksami siliklesmeye basladi. Ben 3 4 gunu degerlendirdim. Dun ovulasyondan sonra 11. gundu ve ben aksamina erken gebelik testi yaptim fakat negatif. Umutlanmamaliyim degil mi?
Insallah canim hepimiz guzel haber aliriz ama erken gebelik testleri adetten onceki 6 gune kadar kesin sonuc veriyor diyolar. Benim de adet tarihim belli degil degisiyor surekli. Pco var bende.Regl gelene kadar ümit vardır canım inşallah güzel haberi verirsin bizlere
Biraz daha bekle bakalım canım bende yumurtlauı değerlendirdim bekliyorum Regl günümü doktor banada pco var dedi regl düzenlidir ama alttan muayenede öyle dediInsallah canim hepimiz guzel haber aliriz ama erken gebelik testleri adetten onceki 6 gune kadar kesin sonuc veriyor diyolar. Benim de adet tarihim belli degil degisiyor surekli. Pco var bende.
Canım malesef bazen psikolojik olabiliyor beynimiz bize oyun oynuyor.. Belkide vardır biraz daha bekle bakalım reglim düzenlimi düzenliyse gecikirse yaparsınKızlar selam, bugün ya da yarın adet bekliyorum. ov. testine göre 23 temmuzda piki yakaladım, değerlendirdim. Son 2 gündür mide bulantım var ve başım dönüyor. Diğer erken gebelik belirtilerini de yaşadım hep. Sabah test yaptım ama negatifAnlamadım ben bu durumu. Yarın randevu aldım dr.dan. Bakalım göreceğiz..
Senin ne zaman adetin cnm? Ay bu pco mahvetcek biziBiraz daha bekle bakalım canım bende yumurtlauı değerlendirdim bekliyorum Regl günümü doktor banada pco var dedi regl düzenlidir ama alttan muayenede öyle dedi