• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aayyyy batdaşımmmmm umarım eylülde olmayızzz kızımız okursada adını eylül koyarız 😃

Ahahhaha ben küçüklüğümden beri kızım olsun istiyorum.
Adını Ela koymak istiyorum. Her an değişebilir tabi bu isim olayı :) Eylül olmayacağı kesin ama etrafımda o kadar çok Eylül var ki :)

Ahahhaha ben küçüklüğümden beri kızım olsun istiyorum.
Adını Ela koymak istiyorum. Her an değişebilir tabi bu isim olayı :) Eylül olmayacağı kesin ama etrafımda o kadar çok Eylül var ki :)
Kız olursa Eylül
Erkek okursa Ekin/Kasım
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 dermişimmmm

Hiç moral bozma canın bende dün oldum ☹ Ama kendime şöylen teselli veriyorum Ya olsaydu ama sağlıksız olup onu almak zorunda kalsalardı çünkü bunu yaşayan da çok fazla kadın var öylesi çok daha yıpratıcı
doğru söylüyorsun canım eşimde aynısını söyleyip kızıyor bana haklısın herşeyin hayırlısı

Yukarılarda birileri yazmış iş yapma yat dinlen diye. Ben hiç buna dikkat etmiyorum yaa. Sanki pozitif test görene kadar temizlik falan yapabilirmişim gibi davranıyorum. Mesela dün yere ter damlayana kadar temizlik yaptım, yukarılara uzandım. Yapılmaması gereken ne varsa yaptım :21:
Ne zamandan sonra dikkat etmek gerekli acaba?
İlk haftalarda dikkat edin diyorlar canım zaten ilk üç ay riskli ama bir doktorun yazısını okumuştum sağlıklı bir bebek zaten ne yaparsan yap düşmez ama tabi dikkat etmekde fayda var şimdi yap temizliğini hamile olunca yat bol bol 🤗

Kızlar önceki sayfalarda şu parmakla rahmi kontrol etme meselesini okumuştum. Dün gece denemeye çalıştım ama sanırım yapamadım😂 bata 4 var. Tam olarak ne kadar ilerleyeceğimi bilemedim bir tırnak boyu kadar vajinadan içeri soktum parmağımı ve yumuşaktı. Yine de devamına cesaret edemedim😷

Merhaba buralarda yeniyim kızlar dün hamile olduğumu öğrendim evde test yaptım çift çizgi hemen çıktı gittim kan testi verdim beta Hcg 589.5 çıktı doktor henüz hamile sayılmazsınız dedi aklımda deli sorular ne yapmalıyım? 🤔 🤔
Dış gebelik kimyasal gebelik boş gebelik vb gibi ihtimaller olduğu için kesede bebeği görmeden hamile kabul etmiyor bazı doktorlar hevesiniz kırılmasın sonradan diye. İnşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız

Aayyyy batdaşımmmmm umarım eylülde olmayızzz kızımız okursada adını eylül koyarız 😃
Henüz gelmedi kırmızı kartım ama bat 1 eylül kızım olursa eylül koyacaktık 👍😘👼

Kızlar ben de bir sey sormak istiyorum. Gecen ay klomen kullandim 24 temmuzda doktorum yumurtan buyumus dedi.ovulasyon testiyle de piki yakaladim. 25 temmuz C.tesi aksami siliklesmeye basladi. Ben 3 4 gunu degerlendirdim. Dun ovulasyondan sonra 11. gundu ve ben aksamina erken gebelik testi yaptim fakat negatif. Umutlanmamaliyim degil mi? 😔

Kızlar ben de bir sey sormak istiyorum. Gecen ay klomen kullandim 24 temmuzda doktorum yumurtan buyumus dedi.ovulasyon testiyle de piki yakaladim. 25 temmuz C.tesi aksami siliklesmeye basladi. Ben 3 4 gunu degerlendirdim. Dun ovulasyondan sonra 11. gundu ve ben aksamina erken gebelik testi yaptim fakat negatif. Umutlanmamaliyim degil mi? 😔
Regl gelene kadar ümit vardır canım inşallah güzel haberi verirsin bizlere🙏

Regl gelene kadar ümit vardır canım inşallah güzel haberi verirsin bizlere🙏
Insallah canim hepimiz guzel haber aliriz 🤲ama erken gebelik testleri adetten onceki 6 gune kadar kesin sonuc veriyor diyolar. Benim de adet tarihim belli degil degisiyor surekli. Pco var bende.😒

Kızlar selam, bugün ya da yarın adet bekliyorum. ov. testine göre 23 temmuzda piki yakaladım, değerlendirdim. Son 2 gündür mide bulantım var ve başım dönüyor. Diğer erken gebelik belirtilerini de yaşadım hep. Sabah test yaptım ama negatif😔Anlamadım ben bu durumu. Yarın randevu aldım dr.dan. Bakalım göreceğiz..

Insallah canim hepimiz guzel haber aliriz 🤲ama erken gebelik testleri adetten onceki 6 gune kadar kesin sonuc veriyor diyolar. Benim de adet tarihim belli degil degisiyor surekli. Pco var bende.😒
Biraz daha bekle bakalım canım bende yumurtlauı değerlendirdim bekliyorum Regl günümü doktor banada pco var dedi regl düzenlidir ama alttan muayenede öyle dedi 😏

Kızlar selam, bugün ya da yarın adet bekliyorum. ov. testine göre 23 temmuzda piki yakaladım, değerlendirdim. Son 2 gündür mide bulantım var ve başım dönüyor. Diğer erken gebelik belirtilerini de yaşadım hep. Sabah test yaptım ama negatif😔Anlamadım ben bu durumu. Yarın randevu aldım dr.dan. Bakalım göreceğiz..
Canım malesef bazen psikolojik olabiliyor beynimiz bize oyun oynuyor.. Belkide vardır biraz daha bekle bakalım reglim düzenlimi düzenliyse gecikirse yaparsın

Kızlar bende birşey sormak istiyorum bende pco var doktor bana hem ınofolic hem prowomen verdi ikisinin içindede folik asit var ikisi fazla değilmi sizce

Biraz daha bekle bakalım canım bende yumurtlauı değerlendirdim bekliyorum Regl günümü doktor banada pco var dedi regl düzenlidir ama alttan muayenede öyle dedi 😏
Senin ne zaman adetin cnm? Ay bu pco mahvetcek bizi 🤦‍♀️

Back