Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de 24 temmuz pikti cnm. Ben de aksam erken gebelik testi yaptim negatif cikti. merak ettim doktor ne dicek bakalim pco var miydi? Adet gunun ne zaman?

Canım malesef bazen psikolojik olabiliyor beynimiz bize oyun oynuyor.. Belkide vardır biraz daha bekle bakalım reglim düzenlimi düzenliyse gecikirse yaparsın
Çok da düzenli sayılmaz aslında.. bir iki gün geciktiği ya da erken geldiği olur.. 2 kimyasal geçmişim olduğu için psikolojim yapıyor ihtimalini biraz düşürüyorum ama düşünmüyor da değilim hepimiz için hayırlısı olsun

Benim de 24 temmuz pikti cnm. Ben de aksam erken gebelik testi yaptim negatif cikti. merak ettim doktor ne dicek bakalim pco var miydi? Adet gunun ne zaman?
Adetim bugün ya da en geç yarın canım. Pco yok. Acaba anca mı kana geçecek hcg? İnşallah öyledir. Çünkü hiç bu kadar bulantı hissetmemştm diğerlerinde..

Adetim bugün ya da en geç yarın canım. Pco yok. Acaba anca mı kana geçecek hcg? İnşallah öyledir. Çünkü hiç bu kadar bulantı hissetmemştm diğerlerinde..
Ay insallah guzel sonuclar alirsin iyi haberlerini bekliyorm.

arkadaşlar el ve ayak parmaklarımda çok minik elektrik çarpması gibi hisler oluyor birkaç gündür devam eden. hamile olduğumu sanıp sonra hayal kırıklıklığı yaşamak istemiyorum fakat böyle bir belirti yaşayan olmuş mudur yoksa sadece ödem mi bu

Kırmızı gelene kadar umut her zaman vardır

Eklentiler

• Screenshot_2020-08-05-14-34-57-027_com.miui.gallery.jpg
    83,6 KB · Görüntüleme: 46
Kese görününce garanti hamile diyor doktorlar. Kese için de hcg 1000 olmalı en az. Az daha yükselmesini bekliyor kesinlik için. Doktorun henüz demesinin sebebi dış gebelik vs olma ihtimalini göz önünde bulundurmasından kaynaklanıyor. Yani 1 haftaya keseye bakar ve görür ise hamilesin dşyecek. Ama siz içinizi ferah tutun. Bir sıkıntı yoktur ve hamilesinizdir bu yüksek değere göre

İnşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız Senin bat ne zamandı? Var mı belirtiler peki?
Benim bat belli degil cnm gecikmelerim hep oluyor pco var bende. 24 temmuzda piki yakaladim iste. Belirtim de yok aslinda arada adet olcakmisim gibi kramplarim oluyor.

Benim bat belli degil cnm gecikmelerim hep oluyor pco var bende. 24 temmuzda piki yakaladim iste. Belirtim de yok aslinda arada adet olcakmisim gibi kramplarim oluyor.
Hmm anladım cnm, zaten gebelik varsa bile aynı adet belirtileri gibi de olabliyor ya.. İnşallah hayırlı haberlerin olur senin de

6 ağustos canım :)

Al benden de o kadar. Bende femara kullandım. 24 temmuzda yumurtalarım çok güzel oluşmuş dedi doktor. Bugün normal test yaptım negatif. Erken mi yaptım bilmiyorum ama moralim yerle bir oldu. Ama bat 9 ağustoa. Doktorum o zamana kadar bekle mens olmazsan test yap mens olursan bana yine gel dedi. Acaba erken yapmış olabilir miyim? Olsaydı çıkarmıydı? Hala umudum var mı yoksa boşuna mı bekliyorum. Bir de ben normal gebelik testi yaptım erken gebwlik testi değil

ovulasyon testini yeni öğrendim şuanda hemen eczaneye gidip alıcam . siz nereden hangi marka aldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…