Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yerleşme olabilir yada Allah korusun düşük vs olabilir kimyasalsa sökülmeye çalışıyor olabilir ama sen en iyisini düşün yerleşme de

Herkese merhaba.
Mart’ta düşük yaptım ve adet düzenim şaştı.
Ama ilk kez bu kadar gecikti
En geç 35. Günde oldum
Tam 9 gün geciktim.doktor yumurta takibi yaptı ve geç yumurtladım.
Test yapamıyorum köydeeyiz
adet gecikmesi dışında hiç belirtim yok
Kafayı yemek üzereyim hiç bu kadar gecikmedim son adet 22 hazirandı

5 GÜN geciken adetim şu an itibari ile kahverengi şekilde sıvı halde geldi çamur gibi...
Hayatım boyunca ilk defa gecikme yaşadım... şuan sancım var sabaha kırmızı gelir sanırım... Direkt Eylül topiğine geçeyim ben bari :)

Yerleşme kanaması tanımına uyuyor. İnşallah öyledir. Eğer öyle ise bir kaç gün aynı şekilde gelebilir ve kirmiziya dönmez. Akıntı da öyle anlarda geliyo ki bakamıyosun ama için içini yiyor

İnşallah yerleşme kanamasıdır ve kırmızıya dönemez . Ama değilse de önümüzdeki aylara bakacağız durmak yok

Bnde varım canım nasipse jnci bat 11.08.2020 pkoyum belli de olmuyo tahmin sadece

merhaba:)
Bat 21.08.2020 Yumurtlama 10.günde oldu.
Pik 03.08.2020/ Çatlama 04.08.2020
Aslinda tahmini yumurtlama 7siydi ama 3nde gordüm.
Bu ay 2.ayım.İlk ay deneme yapamadim spirali yeni cikarttigim icin.Olursa 2.evladim olacak benide eklerseniz sevinirim.
Bakalim neler olacak:)

Eklentiler

• IMG-20200804-WA0010.jpeg
    33,4 KB · Görüntüleme: 33
Ya benim 68 le hamilesin dedi doktor 181 e çok iyi artış dedi neye göre öyle söyleyip moral bozuyorlar anlamıyorum . Hayırlı olsun sen moralini bozma canım sağlıkla gelsin bebiş inşallah

Bnde varım canım nasipse jnci bat 11.08.2020 pkoyum belli de olmuyo tahmin sadece
Merhaba kızlar, adetime 5 gün kala erken gebelik testi böyle yarım çizgi çıktı. 3 gün kala kanda negatif çıktı.adetime 1 gün var belirtileri hala yaşıyorum. Dün çok açık kahverengi lekede gördüm. Sonuç alırsam sizlerle paylaşacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…