Gerçekten bir daha 1 hafta geçmeden umursamıcam test aldım eve geldim bi baktım akıntımın rengi dönmeye başlamış yine de boşa gitmesin diye testin birini yapıp negatifi görüp rahatladımOlabilir ben de çalışırken stresten gecikme çok yaşadım hatta baş ağrısı eşliğinde. İyice bekle o zaman insan üzülüyor sonra
yok yerleşme filan değil gayet geliyor şuan tatlım...İnşallah yerleşme kanamasıdır ve kırmızıya dönemez . Ama değilse de önümüzdeki aylara bakacağız durmak yok
Onu nereden takip edeceğizz ben buraların yabancısı sayılırımBen Eylül Topiği açtım kızlar, inşallah gelmenize gerek kalmaz ama olası kırmızı kartlarda sizleri orada bekliyorum
Ayrıca BAT 1 Eylül listenin başına yazabilirsinBen Eylül Topiği açtım kızlar, inşallah gelmenize gerek kalmaz ama olası kırmızı kartlarda sizleri orada bekliyorum
Beklenen Adet tarihiniz Eylül ayı içerisinde ise ekleyebilirim sizi :) eklediğimde konuyu takip et demeniz yeterliOnu nereden takip edeceğizz ben buraların yabancısı sayılırım
inşallah olmazsın canım... Ekledim seni :)Ayrıca BAT 1 Eylül listenin başına yazabilirsin
HAhah hayır ziraat mühendisiyim ben Tuta yüksek lisans yaptığım böceğin adıydı birkaç şey yazdım kabul etmedi site benim de aklıma bu geldiinşallah olmazsın canım... Ekledim seni :)
Bu arada kullanıcı adınız Tuta olması nedeni ile soruyorum.. Laz mısınız? Lazca gibi geldi bana da :):):)
Hahaha ay çok güldüm geçen ay ben de öyle yaptım geliyor ısrarla yapıyorumGerçekten bir daha 1 hafta geçmeden umursamıcam test aldım eve geldim bi baktım akıntımın rengi dönmeye başlamış yine de boşa gitmesin diye testin birini yapıp negatifi görüp rahatladım
Bende aynı durumdayım bata 10 gun var yumurtlamadan bu yana 11. Gündeyim tek gebelik testim kaldı içimden gelmıyor testi yapmak çünkü biliyorum negatifi gorursem oturur artık hüngür hüngür aglarım , en azından diyorum 4-5 gün daha bu umutla yaşayımkızlar günaydın .. psikolojik olarak çok umutsuzum artık daha bu ay kırmızı kart olmadı ama sanki hiç anneliği tadamayacakmışım gibi geliyor dokunsalar ağlayacak gibiyim
canım BAT geçsin öyle yap testiniBende aynı durumdayım bata 10 gun var yumurtlamadan bu yana 11. Gündeyim tek gebelik testim kaldı içimden gelmıyor testi yapmak çünkü biliyorum negatifi gorursem oturur artık hüngür hüngür aglarım , en azından diyorum 4-5 gün daha bu umutla yaşayım
O his hepimiz de oluyor zaman zaman. Kafaya taktikca zorlaşıyor ama herşeyin hayırlı ve güzel olanı olsun inşallah. Ben de bebek görünce her zerrem sızlıyor sanki ama inanıyorum olacak diye. Dilerim kısa zamanda güzel haber alırsın. Umutsuz olma başka şeylerle uğraşmaya çalış .kızlar günaydın .. psikolojik olarak çok umutsuzum artık daha bu ay kırmızı kart olmadı ama sanki hiç anneliği tadamayacakmışım gibi geliyor dokunsalar ağlayacak gibiyim
insallah canımO his hepimiz de oluyor zaman zaman. Kafaya taktikca zorlaşıyor ama herşeyin hayırlı ve güzel olanı olsun inşallah. Ben de bebek görünce her zerrem sızlıyor sanki ama inanıyorum olacak diye. Dilerim kısa zamanda güzel haber alırsın. Umutsuz olma başka şeylerle uğraşmaya çalış .
bende senin gibiyim ya hiç dikkat etmiyorumYukarılarda birileri yazmış iş yapma yat dinlen diye. Ben hiç buna dikkat etmiyorum yaa. Sanki pozitif test görene kadar temizlik falan yapabilirmişim gibi davranıyorum. Mesela dün yere ter damlayana kadar temizlik yaptım, yukarılara uzandım. Yapılmaması gereken ne varsa yaptım
Ne zamandan sonra dikkat etmek gerekli acaba?
Yaz canım beni 2 eylülBen Eylül Topiği açtım kızlar, inşallah gelmenize gerek kalmaz ama olası kırmızı kartlarda sizleri orada bekliyorum
Hiç moral bozma canın bende dün oldumkızlar günaydın .. psikolojik olarak çok umutsuzum artık daha bu ay kırmızı kart olmadı ama sanki hiç anneliği tadamayacakmışım gibi geliyor dokunsalar ağlayacak gibiyim
Mutlu haberle gelirsin inş tatlımCanım kusura bakma tatile geldik diye yazamadım adet olmadım ama testim hala negatif beklemedeyim bir gelişme olursa yazıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?