Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba,

30 Temmuzda Regli olmama gerekirken olmadım. Evde yaptığım tüm testler negatif, hatta bugün verdiğim kan testi de 1.20 yani negatif.

Asla ve asla reglim gecikmez benim 15 senedir regli oluyorum bir kere gecikme yaşamadım, tüm bu olanlara anlam veremiyorum.

30 Temmuzda regli olsaydım 28 ağustos bat. tarihim olacaktı ve bu topiğe geçeçektim. Şuan ne bu topiğe geçebiliyorum ne de temmuz topiğinde kalabiliyorum. Ben direkt Eylül topiğine geçiş yapayım en iyisi :):):)

inşallah güzel haberlerini alalım.
Gerçekten yorucu bir süreçmiş. Ben çok istiyorum ama eşim benden çok istiyor. Onun üzülmesine hiç dayanamıyorum. E bir yandan da sürekli insanlar sorup duruyor. Kardeşimin düğünü var bu haftasonu. Herkes yüne aynı imalarda bulunacak aynı soruları soracak. Ayın 10u evlilik yıldönümümüz. İnşallah üçüncü yılımıza en az 3 kişi olarak gireriz Rabbim hepimiz için bu süreci kolaylaştırsın

merhaba hanımlar bende geldim aranıza..benim hikayem bundan 9 ay önce anne karnında 36 haftalık bebeğimin kalbi durdu hiçbir sebep bulunamadı sezaryan ameliyat oldum..korunmadığım halde hala gebelik gerçekleşmedi ben ınofolic combi ve prowomen eşimde prowomen kullanıyor..2 aydır ov. testiyle takip ediyorum bu ay yumurtlayı değerlendirdik bat 18.08 Rabbim aratmadan sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah

Geçenlerde birine daha öyle demişti doktor covidden sonra onlarda kafayı yedi hayırlı olsun mis gibi hamilesin valla

Ben test yaptım negatif yarın adet günüm ama hamilelik belirtileri olduğu için yine dayanamadım yaptım.

Prowomen ne için canım tam olarak yani yumurta ve sperm kalitesi falan mı

Eveet dünkü testim negatif çıkmıştı gerçi uzun süre de beklemedim çıkmayınca çöpe attım çok da kurcalamadım ama bu gün itibariyle 2 gün gecikmem var. 1 haftayı tamamlayıp bir daha test yapıcam gelmezse.

AA listeden silinmişim ama daha regl olmadım ki

Yeni bir topik açalım mı bat Eylül olanlar olarak yoksa burdan devam mı edelimm?
Aç sen Eylül için ekle beni de bat5 Eylül
Benim de yarından sonra bat. 2 gün önce erken gebelik testi yaptım, sonuç negatifti☹
Aman ya söz veriyorum kendime yapmiycam diye yine dayanamayıp yapıyorum. Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın

Eylül topiğini aç canım ama senin değerin artabilir..Hamile olabilirsin öyle olanda çok olmuş değeri artan

Eylül topiğini aç canım ama senin değerin artabilir..Hamile olabilirsin öyle olanda çok olmuş değeri artan
Canım ben sürekli topiğe giremiyorum insanları eklemek çıkarmak takip etmekde zorlanabilirim. Hemde daha bu regliyi olmadım Eylül ayında da ne zaman olacağım belli değil.

Sen aç benide belirsiz olarak ekle :)

yani negatif olup sonra değer artanları bende okudum ama bana biraz şehir efsanesi gibi geldi.. Hiç ama hiç regli belirtim yok, sadece 3 gündür beyaz yumurta akı gibi akıntım var...

Bekleyip görecez, inşallah daha fazla gecikmem tüm dengelerim şaştı.

Ya benim adetim başladı kaç saat oldu ama zarrr zor geliyor sanki peçete bile zorla çıkıyor rahim filmimden kaynaklı olabilir mi hiç duydunuz mu böyle bir şey

Bu akşam bisiklete binerken bi akıntı hissettim. Eve döndüğümde baktım kahverengi bir akıntı gelmiş. Ama affedersiniz sulu kaka kaçırmışım gibi. Bu ne olabilir? Ilık duş aldım. Bekliyorum gelen giden yok.

Dikkat et yerleşme kanaması olabilir. Çok iş yapma dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…