- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
Öylesiniz bence içinizi ferah tutun. Kan değerim böyleyken 108 çıkmıştı. Yaptırın istersenizAyy amin insallah valla net hamileyim diyemiyorum ki kendimi frenlemeye calisiyorum. Dur daha cok belirgin degil diye ama inslalah oyledir
Lütfen bunu cevaplayınKızlar Bi şey sorucam beta hcg değerinde 0.1 ile 0.01 ya da 0.001 arasında ne fark var ki ?
Gercekten miii ☺☺ yaptiricam en iyisi yoksa acaba diye kafayi yerimÖylesiniz bence içinizi ferah tutun. Kan değerim böyleyken 108 çıkmıştı. Yaptırın isterseniz
Bir fark yok. Makine referans ayarlarından kaynaklı bence canımLütfen bunu cevaplayın
Tabi tabi. Gecikme oldu mu kaçıncı günü çatlamanınGercekten miii ☺☺ yaptiricam en iyisi yoksa acaba diye kafayi yerim
Anladım canım sağol merak etmiştim çokBir fark yok. Makine referans ayarlarından kaynaklı bence canım
Ayyyy bu pozitifBu da benim testim. Adetim 18 gün gecikti. Bu testi dün öğlen yaptım. Silik çizgiyi gördüm. Ama bu kadar gecikmeye rengi fazla açık :/ Yurtdışında yaşadığımdan hastaneye gidip kan testi yaptıramıyorum. Mecbur bekliyorum. Sizce ümitlenmeli miyim? Olursa bu ikinci çocuk olucak. Allah önce anneliği tatmamış olanlara nasip etsin.
Pozitif hayırlısı olsun. Geç döllneme sizin büyük ihtimalBu da benim testim. Adetim 18 gün gecikti. Bu testi dün öğlen yaptım. Silik çizgiyi gördüm. Ama bu kadar gecikmeye rengi fazla açık :/ Yurtdışında yaşadığımdan hastaneye gidip kan testi yaptıramıyorum. Mecbur bekliyorum. Sizce ümitlenmeli miyim? Olursa bu ikinci çocuk olucak. Allah önce anneliği tatmamış olanlara nasip etsin.
Aynennn canım yukarıda arkadaşın dediği gibi geç döllenmiş muhtemelen ama gayet açık belli yaniAyyy ümitleneyim ozaman
Kesinleşmeden eşime söylemek istemiyorum ama şuanda evde ve ben kıkırdıyorumPozitif hayırlısı olsun. Geç döllneme sizin büyük ihtimal
Allah arzu eden herkese nasip etsin. Kesinleşsin de herkesle paylaşayım.Aynennn canım yukarıda arkadaşın dediği gibi geç döllenmiş muhtemelen ama gayet açık belli yani
Amin insallahBugün dolunay kızlar bu duayı bu akşam bir bardak suya okuyun ve için. Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?