Ah canım bende 2 sene vaji çektim bu sene yıl başında yendim 5 Aydır da korunmuyorum bakalım ne olcakHiç olumsuzluğa kapılma bak ben 6 sene vajinismus idim daha yeni yendim imkansiz gibi geliyordu şimdi bebek sohbetindeyimsakin ümitsizliğe kapılma birsey gec oluyorsa daha güzeli icin oluyordur ❤
AminnHayırlısı olsun
Attim attim nire kayboldu kiiAayyyy hadi sende at testiniiii
İnş hemen olaaarr ya hepimizin aminnnnAh canım bende 2 sene vaji çektim bu sene yıl başında yendim 5 Aydır da korunmuyorum bakalım ne olcak
Kizlar ben dayanamadim bugun yine test yaptimdunden az daha koyu galiba oldu isikta cekemedim ama gorursunuz umarim aslinda fotoda gorunenden gayet daha belirgin ama telefonumun ayarindan mi anlamadim
Aaaaaa ben gördümmmmmKizlar ben dayanamadim bugun yine test yaptimdunden az daha koyu galiba oldu isikta cekemedim ama gorursunuz umarim
Ayy insallah canim yaa soyle net cizgi gormeden cokta heveslenmek istemiyorum ama insallah koyulasir daha da
Koyulaşır canım çünkü baya belliAyy insallah canim yaa soyle net cizgi gormeden cokta heveslenmek istemiyorum ama insallah koyulasir daha da
Aminnn inan ki her duamda hepimize ediyorum. Insallah ugurlu gelir hepimizin yuzu gulerKoyulaşır canım çünkü baya belli
Dua et ya bizimdeeee olsuuuuunnnnn ♥
Kuzummm henüz çok erken ama belirtilerin var mı ?Aminnn inan ki her duamda hepimize ediyorum. Insallah ugurlu gelir hepimizin yuzu gulernolur Allahim nolur noolluurrr
Ben takvim uygulamasina her gun hissettigim belirtileri gun gun girmistim lazim olur diye. Ama en belirgini akintiydi ben de. beyaz sut gibi akinti. Bi de sol gogsum sizliyodu ya da ben sadece solu hissettimKuzummm henüz çok erken ama belirtilerin var mı ?
Şu an kuru musun canım yoksa akıntın var mıBen takvim uygulamasina her gun hissettigim belirtileri gun gun girmistim lazim olur diye. Ama en belirgini akintiydi ben de. beyaz sut gibi akinti. Bi de sol gogsum sizliyodu ya da ben sadece solu hissettimbi de bi sag bi sol kasiklarimda bacaklara dogru sizlama oluyodu. Digerleri genel
Ara ara cok az canim. Dunden beri azaldi ve seffafa donduŞu an kuru musun canım yoksa akıntın var mı
Benim testim böyle çıkmıştı kızımda.hayırlısı olsunKizlar ben dayanamadim bugun yine test yaptimdunden az daha koyu galiba oldu isikta cekemedim ama gorursunuz umarim
Gördüümmm!!!! Hayırlı olsun!!!!Kizlar ben dayanamadim bugun yine test yaptimdunden az daha koyu galiba oldu isikta cekemedim ama gorursunuz umarim
Ayy amin insallah valla net hamileyim diyemiyorum ki kendimi frenlemeye calisiyorum. Dur daha cok belirgin degil diye ama inslalah oyledirBenim testim böyle çıkmıştı kızımda.hayırlısı olsun
Ahh insallahhhGördüümmm!!!! Hayırlı olsun!!!! ♥♥♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?