Bşy söylicem ümitlendirmek için değil ama hamilelerdede ovülasyon öyle çıkıyor diyolarMalesef bayram nedeniyle köye geldim çatlama oldu mu bilemiyorum yaaave acayip baş dönmesi var hayatımda hiç böyle yaşamadım ama çok uzun yol yaptık ondan diye düşünüyorum bakalım kaç ay oldu, bir de başım dönüyor deyince herkes heveslendi çok moral bozucu oluyor
Bir hafta olucak test yapmayı bırakalı ama bugün baş dönmesi de oldu baya ümitlenmekte istemiyorum daha 10 gün var reglime bi de sürekli tek çizgi görmek çok üzücüBşy söylicem ümitlendirmek için değil ama hamilelerdede ovülasyon öyle çıkıyor diyolar
Benımde bata 12 gun bar bugun yaptım test ve negatif testlerimiz çok benziyor bende teste gore 2.kez yumurtluyorumBir hafta olucak test yapmayı bırakalı ama bugün baş dönmesi de oldu baya ümitlenmekte istemiyorum daha 10 gün var reglime bi de sürekli tek çizgi görmek çok üzücü
Amin canım benim inşallahEkliyorummmm sende hoşgeldin canım
Hadi bakalım inşşş dolsun kucaklarımız
Cok erken yapmissin canim testi olsada cikmaz zaten benimde 6 gunum var ama vikmayacagi icin henuz yapmadimBenımde bata 12 gun bar bugun yaptım test ve negatif testlerimiz çok benziyor bende teste gore 2.kez yumurtluyorum
Bende çok kararsızım yaparsam sonucu atarım, sanırım test yapmamak için zor duruyorumBenımde bata 12 gun bar bugun yaptım test ve negatif testlerimiz çok benziyor bende teste gore 2.kez yumurtluyorum
Yaaa şu söylediginize acaip inanmak istiyorum yapmıcam diye kendime soz vermıstım ama yaptımCok erken yapmissin canim testi olsada cikmaz zaten benimde 6 gunum var ama vikmayacagi icin henuz yapmadim
Yapma canım ben ettim sen etme moralim cok bozuluyorBende çok kararsızım yaparsam sonucu atarım, sanırım test yapmamak için zor duruyorum
Bende bu umitsizlige kapilmamak icin yapmiyorum gunum gecmedende yapmuycam kendime soz verdim nezaman yumurtladiniz yumurtlamadan sonra 10 gunde kanda 12 ve 14 idrarda cikar en erken inan erken yapmissin canini sikma varsa bebiside yok diye uzme at kafandan yaptigin testiYaaa şu söylediginize acaip inanmak istiyorum yapmıcam diye kendime soz vermıstım ama yaptımve acaip demorolize oldum pişmanım inş vardır
Bende kendimi zor tutuyorum testi elime alip geri birakiyorum bakalim insallah gunume kadar dayanirim 1 tek test var elimde eczanedende bilerek almadim ki test elimde cok olunca yaparim duramam diye o yuzden kendimi frenlemeye calisiyorum biri beni durdursunValla kızlar bencede yapmayın ben neredeyse 1 hafta önce silik çizgiyle öğrendim sonra kan testi yaptırdım 54 felan çıktı ama hergün test yaptım gene ne olur ne olmaz belki kimyasaldır diye en son cuma günü yaptırdım çok şükür değerim 368 çıktı, adet günüm daha yarın yani demem o ki pozitif bile çıksa ay acaba adet olur muyum korkusu oluyor adet gününe kadar en iyisi hiç değilse gününde veya geçince yapmak tabi benim gibi saabırsızlar çok ama kendimize ediyoruz malesef
Öyle ben kaçç tane elimde ki tek testi harcadım çok sabırsızım elde olmuyor işte Rabbim hayırlısını versin hepimiz içinBende kendimi zor tutuyorum testi elime alip geri birakiyorum bakalim insallah gunume kadar dayanirim 1 tek test var elimde eczanedende bilerek almadim ki test elimde cok olunca yaparim duramam diye o yuzden kendimi frenlemeye calisiyorum biri beni durdursun
Yapma canım ben ettim sen etme moralim cok bozuluyor
Vallahi sizi boyle gorunce benimde yapasim geliyorrBende yaptım negatif daha 10/11 gün var reglime hayırlısı bakalım hala bir umut varyine dayanamayıp yaptım
Yapma boşver morali bozuluyor insanınVallahi sizi boyle gorunce benimde yapasim geliyorrama cikmayacagini bilerekte yapip uzulmek istemiyorum en azindan bekleyince ve hic yapmayinca olana kadar var gibi dusunup kendimi umutsuz hissetmiyorum
Bat yarındı zaten yerleşme olacağını sanmıyorum. Hâlâ günlük pedleyim gerçi peceteye bile gelmiyor bu sefer az kanamam var.Değiştiririmm tabii ama adet olduğuna emin misin yani yerleşme falan olamaz mı ? Çünkü beklenen adet tarihinden bir hafta falan önce yerleşme oluyormuş
Canım luteal faz herkeste her ay farklıdır ama genelde benzer seyreder. Mesela benim luteal fazim ortalama 10 gün. Bazı aylar 8 gün bazı aylar 12 gün sürüyor.Uygulamalar 14 olarak hesaplıyor ve değişmiyor ben lutuel faz sabit 14 diye biliyorum nadiren 16 olduğu da oluyomuş sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?