- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
Şimdilik bir şey yok canım pek umutlu da değilim açıkçası ama hadi hayırlısı diyorumKızlaaaarrr beklenen adet gününüz geldi çattıııı ne alemdesinizzz ?
Chern30
@buzlubademlover
S Spagetti bolonez
Canım, yumurta oluşmaya başladığı andan itibaren sayılıyor. O anda babası tarafından döllenmiş olmasa da her bir yumurta bizim bebeğimiz zatenBi şey Sorcam adet geciktiğinde testte pozitifi gördük diyelim ki o zaman kaç haftalık hamile olmuş oluyoruz yani 1ay nasıl oluyor zaten yumurtlamadan sonra 9/10 gün döllenip anca yerleşiyor ya
Mesela gebelik testi yapcagımız zaman dıyorlar ya yumurtlamadan 14 gun sonra fln yapın dıye çatlamadan itibaren mi saymalıyız 14 gün yoksa yumurtlamayı gordugumuz günden itibaren mi saymalıyız test yapmak içinCanım, yumurta oluşmaya başladığı andan itibaren sayılıyor. O anda babası tarafından döllenmiş olmasa da her bir yumurta bizim bebeğimiz zaten ☺☺
Adetin ilk gününden sıradaki yumurta oluşmaya başladığı için o tarih baz alınıyor
Yumurtlamanın kaçıncı günü öğrendiniz acabaValla kızlar bencede yapmayın ben neredeyse 1 hafta önce silik çizgiyle öğrendim sonra kan testi yaptırdım 54 felan çıktı ama hergün test yaptım gene ne olur ne olmaz belki kimyasaldır diye en son cuma günü yaptırdım çok şükür değerim 368 çıktı, adet günüm daha yarın yani demem o ki pozitif bile çıksa ay acaba adet olur muyum korkusu oluyor adet gününe kadar en iyisi hiç değilse gününde veya geçince yapmak tabi benim gibi saabırsızlar çok ama kendimize ediyoruz malesef
9. Günü erken gebelik testiyle çok silik çizgiyle öğrendim sonra normal test yaptım görünür görünmez arasıydı 2 gün sonra kan verdim 54 çıktı öyle öyle yükseldi işte bugün adst günüm normalde ama ben erken yumırtladım bu ay ovulasyon testiyle takip ediyordum o yüzden adetten 1 hafta önce öğrendimYumurtlamanın kaçıncı günü öğrendiniz acaba
Kuzum benim 5.ayım bu ayKizlar siz ne zamandır bekliyorsunuz güzel haberi ? Bakiyorum epey bilginiz var ben fransiz kaldim konuştuklarınizi zor anliyorum vallahibenim ilk ayım..
Benim de bugün 7. Günü inanılmaz merak ediyorum. Belirtim hiç yok ilk gebeliğimde de belirtiler 2. Ayda ortaya çıkmıştı ben de. Bakalım hayırlısı9. Günü erken gebelik testiyle çok silik çizgiyle öğrendim sonra normal test yaptım görünür görünmez arasıydı 2 gün sonra kan verdim 54 çıktı öyle öyle yükseldi işte bugün adst günüm normalde ama ben erken yumırtladım bu ay ovulasyon testiyle takip ediyordum o yüzden adetten 1 hafta önce öğrendim
Bende öyleyim adet ağrılarım arada yokluyorŞimdilik bir şey yok canım pek umutlu da değilim açıkçası ama hadi hayırlısı diyorum
Canım 7 gün mü geçtiBenim de bugün 7. Günü inanılmaz merak ediyorum. Belirtim hiç yok ilk gebeliğimde de belirtiler 2. Ayda ortaya çıkmıştı ben de. Bakalım hayırlısı
Yok çatlamanın 7. Günü canım. Ovulasyon testine göreCanım 7 gün mü geçti
Ayyy hadi bakalımmmm inşşşşş döllenmiştir yumurtacıklarınnnnYok çatlamanın 7. Günü canım. Ovulasyon testine göre
Aminn canım benim inşallahAyyy hadi bakalımmmm inşşşşş döllenmiştir yumurtacıklarınnnn
1.5 yıldır bekliyorum malesef bu ay da olmadı. Artık ne zaman olurunu geçtim olur mu olmaz mı ondan şüphe duymaya başladım.Kizlar siz ne zamandır bekliyorsunuz güzel haberi ? Bakiyorum epey bilginiz var ben fransiz kaldim konuştuklarınizi zor anliyorum vallahibenim ilk ayım..
Benimde hiç belirtim yok gibi birşey canım hala da hafif göğüs hassasiyeti oda adette olan şey zaten onun dışında mide sızması oluyor açlık gibi sık sık onun dışında yok yani o yüzden belirti arama bence gününe odaklan inşallah çift çizgiyi görürsün sendeBenim de bugün 7. Günü inanılmaz merak ediyorum. Belirtim hiç yok ilk gebeliğimde de belirtiler 2. Ayda ortaya çıkmıştı ben de. Bakalım hayırlısı
Selam tatlım hoşgeldin ekliyorum hemenSelam benim bat 6 ağustos ekler misiniz
Merhaba canim hamilligin hayirli olasun Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.Öyle ben kaçç tane elimde ki tek testi harcadım çok sabırsızım elde olmuyor işte Rabbim hayırlısını versin hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?