Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benide eklermisiniz bat 20 ağustos

Beni de ekler misin. Bat 13.08

Laagertha canım ne yaptın ne durumdasın
Canım lekelenme başlayınca dün doktora gittim, pko sun dedi ama bu hamile olamazsın anlamına gelmez dedi, beta hcg baktırdı, öğleden sonra aradı sonucun negatif ama pko larda belli olmayabilir hemen dedi, bayram sonrası hormon sonuçlarım çıkıcak dedi hemen gelemem 2 hafta tatile gidicem dedim o zamn lütfen dönene kadar ilaç alma negatif nasılsa diye hamile değilim diye düşünme, geç öğrenilebiliyor dedi tamam dedim, anlayacağın nolduğu yine belli değil

Yok canım yapmadım bir hafta önce beta 0.1 di
Merhaba canim,
Ben haziran da kimyasal gebelik gecirdim. Ama yumurtlamanin 7. Günü hcg 1.2 idi. Ondan 3 gün sonra idrar testim pozitif di. Cok erken test yapmissin. Insallah vardir ve gec yerlesmis olur !! ❤❤

Arkadaşlar merhaba iç oglumada takvim yöntemiyle o ay hamile kaldım şimdi bir bebek daha istiyorum ama takvime göre yapmayı düşünmüyorum çünkü 17 ağustosta dış gebelikten ameliyat oldum. Adet düzenim değişti biraz bu sebepten dolayı erken/geç yumurtlama ihtimaline karşı ovulasyon testi almak istiyorum. Daha önce kullanan arkadaşların tavsiye edebileceği bir marka varsa ve paylaşırsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…