Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok pcos hastası değilim, kilo sorunumda yok, klomen ya da başka birşey hiç kullanmadım. O yüzden şaşkın ama endişeliyim.. Bilmiyorum yani yarın sonucuma göre belki yeni bir rahatsızlığım türemiştir doktora gidince onu öğrenicem..

Benim kuzenimde de böyle olmuştu yanlış anlamadıysam eğer. Ay umarım yerleşme kanamasıdır canım

Tlc kanalda cok severek izlediğim bir program var hamile oldugumu bilmiyordum die programda hamıle bayanlar dogumu kadar hamıle olduklarını bılmıyor cunku hıc bır belırtı yasamıyorlar karınları dumduz olanları bıle izledim inşallah senınde öyledir rahatsızlıgın varsa şayet rabbım dermansız dert vermesin canım bizi de haberlendirirsin durumunla ılgılı

Insallah öyledir, umudu yitirmek yok bazen düşsekte olacak bir gün hayırlısı ile. Hepimize dua ediyorm
Aynen öyle canım sana cevap vermek vesilesi ile birkaç şey söylemek istiyorum, tüm içtenliğimle.
Umutla bekleyen tüm kadınlar, gebelik testini elinde titreye titreye tutanlar, hergün girip belirtisini şüphesini burada paylaşmış olan varmı acaba diye saatlerce tek tek yorum okuyanlar, tuvalete korkuyla çıkanlar, beyniyle psikolojik mi gerçek mi diye savaş verenler, benim bir problemim mi var diyip iyice moralini bozanlar, bat tarihi gelmeden geri sayıma başlayan tatlı insanlar, hayal kırıklığı yaşamaktan korktuğu için tek başına kimseye birşey söylemeden bekleyip içi içini yiyen tüm tatlı anne aday adayları, inşallah beklediğiniz, beklediğimiz güzel haberi en kısa sürede alırız. Hepimize gülmek çok yakışıyordur eminim buna, gülücüklerin en büyüğü yüzümüze konsun. Allah hayırlı olanı en doğru zamanda hepimize yaşatsın inşallah. Hiçbirinizi tam tanımasamda hepinizin değerli olduğunu biliyorum. İyi ki varsınız hanımlar. Ne olursa olsun çok değerlisiniz, çok değerliyiz.

Teşekkür ederim kendi adıma ve sagol yün kk bayanları için dualarım sizin ve kendim için Rabbim hakkımızda hayırlı olanı bizim için olması gereken vakitde hepimize cümlemize yaşatsın çok aramadan kucaklarımuzı doldursun inşallah dualarınızda banada yer verirseniz çok mutlu olurum sagolun teşekkür ederim

Bu arada var 2eylül inşallah saglıklı gebe kalırım ve vakti zamanı gelince sağlıklı stressiz sorunsuz rahat güzel mutlu bir hamilelik yaşarım kendim ve hepimiz benim bat ekler misiniz teşekkür ederim inci hanım

Ne demeeek hepiniz dualarımdasınız hiç merak etmeyin

Kızlar bu ay yine klomen kullandım. 14 15 16 mm 3 tane yumurtam oluştu. Geçen ay yumurtalarım çatlamamış kiste dönüşmüştü. Cuma günü de aşılama yapıldı bugün 2. günü. Bu ay yine umutlu değilim yumurtaların çatlayacagini düşünmüyorum. Eylül topiğinde görürsünüz beni yine.

Benim bat 26 Ağustos beni de yazarmısınız? Şuan kasık ağrım ve bel ağrım var

Sanirim bende Eylule gidiyorm yavas yavas dün tam bir regl oncesi baş agrisi yaşadim. Off offf....

2 Eylül bat listeye eklerseniz sevinirim sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…