- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.180
- 248
Evet benim dündü adet tarihim, ve geldi canım malesef hiç gecikmeden, heycan bile yaptırmıyor bana
hayırlısı inşallah canım sen hgs cektirmismiydinEvet benim dündü adet tarihim, ve geldi canım malesef hiç gecikmeden, heycan bile yaptırmıyor bana
Bu ay klomene başlıyorum hayırlısıyla inşallah
Evet 5 ay öncehayırlısı inşallah canım sen hgs cektirmismiydin
Peki daha önce deneyiminiz var mı filmden sonra yoksa ilk tedavi başlangıcı miEvet 5 ay önce
Yok ilk defa deneyeceğim, 20 aydır deniyorum gebelik olmadı,hormonlar gayet iyi, eşimde sıkıntı yok, spermler iyi, şimdi klomene başlıyacam inşallah rabbim yüzüme gülerPeki daha önce deneyiminiz var mı filmden sonra yoksa ilk tedavi başlangıcı mi
Amin inşallah benimde bat dündü bata 4 gun varken beta 7.13 çıkmıştı 5 gibi özele gidip tahlil yaptırmayı düşünüyorum da iki gündür akintim bile.yoktu şimdi lavobada afedersin Pecete ye lekelenme şeklinde kan geldi acaba regl mı oluyorum bilmiyorum şuan o kadar üzgünüm kiYok ilk defa deneyeceğim, 20 aydır deniyorum gebelik olmadı,hormonlar gayet iyi, eşimde sıkıntı yok, spermler iyi, şimdi klomene başlıyacam inşallah rabbim yüzüme güler
Bata 4 gün varken 7 çıktıysa ve lekelenme olduysa büyük ihtimal gebelik söz konusu. Allah gönlüne göre versin. Bu ay yaptığın değişik birşey varmıydı ? Şayet gebeysen ,Hani vesile oldu diyebileceğin? Test yapınca yazarsın cnm sonucuAmin inşallah benimde bat dündü bata 4 gun varken beta 7.13 çıkmıştı 5 gibi özele gidip tahlil yaptırmayı düşünüyorum da iki gündür akintim bile.yoktu şimdi lavobada afedersin Pecete ye lekelenme şeklinde kan geldi acaba regl mı oluyorum bilmiyorum şuan o kadar üzgünüm ki
Rahim filmi çekildim başkada bisi yapmadımBata 4 gün varken 7 çıktıysa ve lekelenme olduysa büyük ihtimal gebelik söz konusu. Allah gönlüne göre versin. Bu ay yaptığın değişik birşey varmıydı ? Şayet gebeysen ,Hani vesile oldu diyebileceğin? Test yapınca yazarsın cnm sonucu
Şuan inşallah regl değildir diyorum o kadar tedirginim kiBata 4 gün varken 7 çıktıysa ve lekelenme olduysa büyük ihtimal gebelik söz konusu. Allah gönlüne göre versin. Bu ay yaptığın değişik birşey varmıydı ? Şayet gebeysen ,Hani vesile oldu diyebileceğin? Test yapınca yazarsın cnm sonucu
Değildir yerinde olsam koşarak gider kan verirdim.Şuan inşallah regl değildir diyorum o kadar tedirginim ki
Birazdan gidecem dua edin lütfen duanıza ihtiyacım varDeğildir yerinde olsam koşarak gider kan verirdim.
İnşallah o test rahminin dolu olduğunu gösterirBirazdan gidecem dua edin lütfen duanıza ihtiyacım var
ben cumartesi oldum canim ama tahmin ediyordum hem hic belirti yoktu oncekine benzer hemde yumurtlama gunumde olmadigimi biliyordum erken catlamis tek iliskiydi zaten
bat gunude yerlesme gelebilir gonlunu ferah tutAmin inşallah benimde bat dündü bata 4 gun varken beta 7.13 çıkmıştı 5 gibi özele gidip tahlil yaptırmayı düşünüyorum da iki gündür akintim bile.yoktu şimdi lavobada afedersin Pecete ye lekelenme şeklinde kan geldi acaba regl mı oluyorum bilmiyorum şuan o kadar üzgünüm ki
Inşallah hayırlısı olur rabbim. Hepimize sağlıklı evlatlar nasip eder tez zamandabat gunude yerlesme gelebilir gonlunu ferah tut
Test sonucu düşmüş 5eİnşallah o test rahminin dolu olduğunu gösterir
Üzülme canım. Önümümüzde daha çoook ay var. Hayırlı olduğu vakit gelecek inşallah.Test sonucu düşmüş 5e
Amin inşallahÜzülme canım. Önümümüzde daha çoook ay var. Hayırlı olduğu vakit gelecek inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?