Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim bat 15 ağustos. Dün çok küçük kahverengi açık pembe gibi bi akıntı gelmiş. Sonrasında hiç bişey olmadı. Bugün de az önce yine aynı şekilde leke vardı neden olabilir Ki... gebelikle alakalı da hiç bir belirtm yok göğüs hassasiyetim çok olmuştu öncesinde ve kasık ağrısı hiçbiri yok şuan

Selam kızlar benim son regl tarihim 5 agustos
Ayaklarım iki gündür buz gibi
Bugün beyazmsi aknti geldi iki yıl olcak evleneli bir kimyasal gebelik yaşadım ama bir yıl oldu

Selam kızlar benim son regl tarihim 5 agustos
Ayaklarım iki gündür buz gibi
Bugün beyazmsi aknti geldi iki yıl olcak evleneli bir kimyasal gebelik yaşadım ama bir yıl oldu
Bendede 4 gündür beyaz akıntı oluyo bu belirti olabiliyomu bilgim yok canım benimde 21 agustos bat

Bende varım

Bende 1 yıllık evliyim adetlerim düzenli yumurtlamarım düzenli insülin direncim yok ama ultrasonda pcos görünümü var dediler 8 Ağustosta ovitrelle iğne vuruldum öncesinde klomen kullandım 3 yumurtam vardı 18 ve 19 boyutlarında bilgim yok ilk denemem deneyenlerden Bilgi almak istedim Rabbim isteyen herkese içinde de bizlere nasip eder inşallah

Bende yeni evliyim canım 3.ayım benimde düzenli ama olmadı hemen doktora gidecem bu ayda olmazsa

Ben testere dişli aslan pençesi kullandım 15 gün sonraki iki regl donemim de az kanamalı ve ağrısız geçti fakat adet olma sürem kısaldı son reglimin adet dongusu 22 gün bebegimiz olsun diye ictim.. hala bekliyoruz Rabbim hayrlsyla bir an önce versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…