Teşekkür ederimTebrik ederimm
Çok geçmiş olsun. O zaman erken öğrenmeniz önemli gerçekten ben de kan sulandırıcı iğne kullanmam gerektiği için çok gecikmeden öğrenmek istiyorum. Hemen adet gününde test yapın inşallah bu ay kavuşursunuz bebeğinizeBende daha once 1 defa dis gebelik yasadim. 2 igneyle 20binlerde sonlandirildi. Kistim de var bu arada. O sebeple korkuyorum. Rabbim en hayirlisini nasip etsin hepimize
Bakalım inşallah cok sevindim gerçekten burada aldığımız bu haberler ümit oluyor.. bu ay evlilik yıldönümüne denk gelsin diye çok istemiştim ama kısmet değilmiş daha yeni başladık zaten çok heyecanlı bir süreçmiş gerçektenValla 10 aydır bu haberi bekliyordum herşeyin bi vakti zamanı varmış. İnş bidahaki ay sanada nasip eder Allahçok teşekkür ederim
Merhabalar durumlar nasıl iyi haber var mıbenimde var 5 6 gun bugun test yaptim meraktan ama cizgi cikmadi
Yok lekelenme olmadi sari renk akinti oluyor kasik agrisi bi anda geliyor ve bitiyor bilemedim bekliyorum meraklaSabredelim insallah. Sendede lekelenme oluyormu peki bende gunde 3 4 kez pembe lekelenemle oluyor
Evet bende de aynı bir haftadırYok lekelenme olmadi sari renk akinti oluyor kasik agrisi bi anda geliyor ve bitiyor bilemedim bekliyorum merakla
Senin bat bugünmus inşallah gelmez test yaptın mı?Evet bende de aynı bir haftadır
Az önce yaptım. Bembeyaz negatif. Gelir muhtemelen. Olsaydı silik bile olsa çıkardı sanırımSenin bat bugünmus inşallah gelmez test yaptın mı?
Ah sorma ya. Böyle ışığa tutunca testi silik de olsa ikinci çizgi görülüyorNapicaz böyle her ay her ay yahu. Bu takvimede girmeden duramiyorum her girdigimde hep hamilelik geliyor aklima. Hamile kalan herkes kafanin rahatligindan bahsediyor ama nasil becerilir bilmiyorum. Dr önerileri alabilir miyim hangi sehirlerde yasiyorsunuz?
Biliyomusun en stresli olduğum dönemde öğrendim evde duramıyorum eve girdiğimde ders çalışıyorum sabahlara kadar kardesimin düğünü var ceyizdi temizlikti hep bi koşturma bide ablamın bebeği oldu ona git ilgilen derken bu ay inan beklemiyordumNapicaz böyle her ay her ay yahu. Bu takvimede girmeden duramiyorum her girdigimde hep hamilelik geliyor aklima. Hamile kalan herkes kafanin rahatligindan bahsediyor ama nasil becerilir bilmiyorum. Dr önerileri alabilir miyim hangi sehirlerde yasiyorsunuz?
Aynen surekli aklimda bende buraya yorum okumaya sürekli girer oldum nasil unutulur kiNapicaz böyle her ay her ay yahu. Bu takvimede girmeden duramiyorum her girdigimde hep hamilelik geliyor aklima. Hamile kalan herkes kafanin rahatligindan bahsediyor ama nasil becerilir bilmiyorum. Dr önerileri alabilir miyim hangi sehirlerde yasiyorsunuz?
malesef iki gun once yaptim cizgi yok adetim de gelmediMerhabalar durumlar nasıl iyi haber var mı
Evet buraya teselli olsun diye üye oldum ama sürekli yorum okumak için giriyorum. En güzeli bir süre girmemek sanırımAynen surekli aklimda bende buraya yorum okumaya sürekli girer oldum nasil unutulur ki
Ben 8 gün kala yaptım o kadr sabırsızım negatifmalesef iki gun once yaptim cizgi yok adetim de gelmedi
Test yaptnmı canım tekrarbenim bat son 4 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?