Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bde
Bende burdayım bat 17 Ağustos

Ha birde evimde erken gebelik testim de var , bat 20 Agustos. Ama bekle coco diyorum kendime bekle☺ saka bir yana dis gebelikten cok korkuyorum aslinda

Ha birde evimde erken gebelik testim de var , bat 20 Agustos. Ama bekle coco diyorum kendime bekle☺ saka bir yana dis gebelikten cok korkuyorum aslinda
20 ağustossa bat şu an çok çok erken bekleyin şu an erken gebelikte bile çıkmaz daha anca yerleşmiş ya da yerleşiyor gibi olabilir. Dış gebelik tehlikeli bir durum evet ben de korkuyorum ama benim çikolata kistim var yapışıklık olabilir ve o nedenle dış gebelik olabilir demisti doktorum. Sizde öyle bir durum önceden geçirilmiş operasyon falan yoksa çok olmuyor risk bildiğim kadarıyla

Bende daha once 1 defa dis gebelik yasadim. 2 igneyle 20binlerde sonlandirildi. Kistim de var bu arada. O sebeple korkuyorum. Rabbim en hayirlisini nasip etsin hepimize

Harika bir haber bu çok tebrikler sizinle aynı gibiydi testlerim sizinki oldu benimki gelecek aylara kaldı :)). Çok sevindim adınıza sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Valla 10 aydır bu haberi bekliyordum herşeyin bi vakti zamanı varmış. İnş bidahaki ay sanada nasip eder Allah çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…