Preeklampsi geçirip tekrar hamile olanlar

Ben gidicem canım bayramdan sonra en iyisi ağda rahat edersin kizimda 1 gün önce agdaya gitmiştim bilmeden tabi ama o konuda rahattim en azindan

3-4 lt nasıl içmeyi basariyosun canım 2 lt icebiliyorum maksimum

Ben gidicem canım bayramdan sonra en iyisi ağda rahat edersin kizimda 1 gün önce agdaya gitmiştim bilmeden tabi ama o konuda rahattim en azindan
Dün gittim kuaföre hallettim canım ne olur ne olmaz dedim.. baya ter döktüm ama şükür rahatladım sonra :)

Çok susuyorum ya, gece bile uyanınca ağzım kuru oluyor hatta şeker mi oldu diye korkuyorum ilk 3 ay 1 litreyi zor içiyordum 4.aydan başladı susama olayı bende.
Mutlaka şeker yüklemesi yaptırın şekerinize baktırın derim..

Az kaldı kuzum hedefi ilerlet
İnşallah ya :) daha erken haftalardan korkuyordum şükür onlar geçti diye umutluyum.. yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek nasılmış bebito göreceğiz :) bizimkinin kafa ölçüsü 3 hafta önden gidiyordu en son doktor normal dedi.. çünkü ben hem uzunum hem iri kalıplı biriyim eşimde uzun o yüzden kemik yapısı ile alakalı herhalde diye düşündüm.. yarın yazarım kontrol sonrası insallah güzel haberleri..

İnşallah canım güzel haberlerle gel şekerde cikti ya onunlada ilgisi olabilir önden gitmesi

İnşallah canım güzel haberlerle gel şekerde cikti ya onunlada ilgisi olabilir önden gitmesi

Canım doktordan geldim herşey yolunda şükür.. 2 kg olmuş bebitom :) nts istedi doktor kan ve idrar baktı şükür herşey normal.. 2 hafta sonra kontrol verdi.. Herşey yolunda giderse 38. Hafta dolunca doğuma gireceğim.. Bana 5 hafta daha sık dişini dedi :) güzel geçti şükür ya :)

Oh oh maşallah cok sevindim canim Gelisimide guzel

Oh oh maşallah cok sevindim canim Gelisimide guzel
Acayip alt kaburgalarım ağrıyor doktor kaburga ağrısı artık başlar normal dedi.. bugün biraz yol yürüdüm dışarda ama öldüm dirildim arabaya binince bi rahatladım.. ayakta durmak yaramıyor

Acayip alt kaburgalarım ağrıyor doktor kaburga ağrısı artık başlar normal dedi.. bugün biraz yol yürüdüm dışarda ama öldüm dirildim arabaya binince bi rahatladım.. ayakta durmak yaramıyor
Erkek cocukta kaburga agrisi yasiyorlar genelde canim. Bende cuma kontrole gittim gobek cevresi stabil 2 hafta geriden geliyir suyumuz %100 artmis havuc suyu etkili oldu 10 gynde 240gr almi kuzucum 2343 gr birazcik minnosuz ama o kadar guzelki iinşallah ay sonu dogum yapicam canim fazla odem sorunu yasamiykrum sadece aksamlai ayak parmaklarim biraz sisiyo ve yaniyor bu arada aspirini kestin dimi sende

Çok sevindim canımm maşallah ona.. akşamları süt muz elma ye onlar bebekte güzel kilo yapıyor diyorlar.. havuç suyu aklımda kalsın iyiymiş ya sevindim.. doktora sordum 36. Haftaya kadar aspirine devam edeceksin dedi ama sen 36. Haftanda mı kestin yani ?
Ay sonu Doğum mu yapacaksın :) ya çok heyecanlı ne kaldı ay sonuna :) hazırlık yaptın nı peki ? Ben dün hem bebeğin hem kendimin hastane çantalarımızı hazırladım.. pişik kremi ve ıslak pamuk alacağım bebek için bi o eksik..

Sanırım benimde Temmuz’un ortasına geliyor doğumum 38. Hafta dolunca Doğuma girersin dedi doktorum.. yani sen lohusa olunca ben Doğum yapacağım :) insallah yendik sayılır preeklampsiyi :) darısı bizden sonra hamile kalanlara :)

Devlettekki dr 34 dedi o zamana kadar kullandim ozeldekidrda neden 32de kesmediniz oyle konustuk dedi cok gec kalmissiniz dedi direk biraktim bende hazirladim cantami doguma hazirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…