• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preeklampsi geçirip tekrar hamile olanlar

Tesekkurler duygucum iyiyiz şükür bugün 4.ay asimizi olduk buyuduler bile o kadar stres hic yasanmamis gibi degilmi☺️ siz nasılsınız
Bizde 2 gün sonra 4 aylık olacağız :)
Evet herşey oldu bitti büyüyorlar bile.. ne zahmetler ne sıkıntılar çektik değil mi.. Tamda 2. Ay aşısını araştırıyordum biz düzenli aşı vurdurmaktan yanayız ama kafama takıldı dün 2 aylık verem aşı yeri biraz şişmiş kızarmıştı sabah kontrol edeyim derken zıbınına iltihap değmiş şaşırdım baya yayılmış leke gibi yani kurumuş.. aşı izi sönmüş kabuk tutmuş.. insallah normal bi durumdur sabah sabah kafama takıldı :(

Bizde 2 gün sonra 4 aylık olacağız :)
Evet herşey oldu bitti büyüyorlar bile.. ne zahmetler ne sıkıntılar çektik değil mi.. Tamda 2. Ay aşısını araştırıyordum biz düzenli aşı vurdurmaktan yanayız ama kafama takıldı dün 2 aylık verem aşı yeri biraz şişmiş kızarmıştı sabah kontrol edeyim derken zıbınına iltihap değmiş şaşırdım baya yayılmış leke gibi yani kurumuş.. aşı izi sönmüş kabuk tutmuş.. insallah normal bi durumdur sabah sabah kafama takıldı :KK43:
Normal canim endislenme bazilarinda kabuk tutabiliyor hatta asinin tutma belirtisi derler bizimkinde hala belirsiz ama

Normal canim endislenme bazilarinda kabuk tutabiliyor hatta asinin tutma belirtisi derler bizimkinde hala belirsiz ama

Yavrularımız Allah’a emanet.. büyük oğlum erken doğduğu için gelişimi geriden geliyordu biraz yenidoğan vaktine yakın doğdu nasıl fark var hareketlerinde kendimi yeni anne olmuş gibi hissediyorum :)

Back