Duphaston kullaniyorum iyiyim yani birsey yok siz nasil hiss ediyorsunuz kendinizi?Prednol, duphaston ve oksapar kullanıyorum. 10 haftalık gebeyim. İlaçları kullananlar ilaçları da belirterek kendindeki belirtileri yazabilir mi? Sevgiler.
Duphaston kullaniyorum iyiyim yani birsey
Duphaston için bir etki hissetmedim aynı şekilde oksaparda da etki hissetmedim yalnız prednol kullandıktan 45 dk sonra mide bulantısı baş dönmesi ve aşırı uyku hali yaptı.Duphaston kullaniyorum iyiyim yani birsey yok siz nasil hiss ediyorsunuz kendinizi?
Heparin ile bir ilgim olmadı. Pregesteron kullanmadım ilaçların içeriğinde varsa onu bilmiyorum.10. haftaya kadar heparin kullandim, progesteronu yumurtlamadan bir gün sonra basladim, hala kullaniyorum. Ikisinin de yan etkisi hicbir sey oldu :)
Ola bilir bazen yan etkilerini gosteriyolarDuphaston için bir etki hissetmedim aynı şekilde oksaparda da etki hissetmedim yalnız prednol kullandıktan 45 dk sonra mide bulantısı baş dönmesi ve aşırı uyku hali yaptı.
Çok teşekkür ederimOksapar heparindir canim, Duphaston da progesterondur. Oksapar ve Duphaston ilaclarin isimleri yani sadece, heparin ilac grubudur (yani oksaparin icinde bulundugu ilac grubu), progesteron da duphaston gibi ilac gruplarinin sagladigi/destekledigi hormon.
Benımde öncekı gebelıklerımde oyle oluyordu bende oturur vazıyette yavaşca iğneyi vuruyorum bıranda iğneyi sıkarsam taş bıgı orada kalıyordu ve morarıyordu sımdı cok yavaş yavaş vuruyorum hıc morarmadı ve ıgenyı cıkardıktan sonra hıc ovmuyorum bastırmıyorum bu sekilde buldum cozumunuBenim heparin uygulamamdan sonra çok yanma oluyor ve hemen morarıyor sizde de aynı mı?
Sizde col gecmıs olsun ınsallah hayırlısı ile kucagımıza alırız benım dıger gebelıklerımde eşim yapıyrdu bır anda sıkıyordu ıgneyı tas gıbı kalıyordu hemen morarıyordu artık ben yapıyroum hemde hıc acıtmadan yapıyorım yavas yavas esım yaparken acıyordı ben acıtmadan yapıyorum hıc korkmadanÇok geçmiş olsun bende 5 haftalık hamileyim. Bir önceki hamileliğim ölü doğumla sonuçlanmıştı. Bende pıhtılaşma için başladım. Ama bir türlü kendime yapamıyorum. Sanırım öğrenmem gerek. Umarım herşey yolunda gider ve sağlıkla kucağımıza alabiliriz
Benim heparin uygulamamdan sonra çok yanma oluyor ve hemen morarıyor sizde de aynı mı?
yanıt verdiğiniz için çok teşekkür ederim. siz de şifanızı bulun inş. bende maalesef anjiodem de oluştu ve hala geçmedi. bu ilaçlardan prednol ve bilaxten kullanmış mıydınız acaba, o konuda da bilginiz varsa bahsedebilir misiniz?Lanet olası ürtikeri çok yaşadım. Koluma takılan serumun yerinde bile kaşıntı kızarıklık oluşmuştu kulak arkası göz sırt vücut ne yaptıysak geçmedi hiçbir şey etki etmiyor maalesef. Başladıktan sonra engel olunmuyor. Neye sebep olduğunu bulmak gerekiyor benimde ilaç alerjisinden şüphelenmişlerdi. Bir sürü test yaptırdım tam olarak neyin sebep olduğunu bulamadık. Aklım çıkıyor tekrar edecek diye. Geçmiş olsun. Stilex diye bir merhem vardı o biraz rahatlatıyor araştırın bir de advantan dı sanırım bi bakın derim