• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Predictor gebelik test

nisko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
6
1
1
22
Arkadaşlar merhaba predictor gebelik testi yapıp negatif sonuç alıp hamile olan varmı bu test kuruluk çizgisi yapar mı

Arkadaşlar merhaba predictor gebelik testi yapıp negatif sonuç alıp hamile olan varmı bu test kuruluk çizgisi yapar mı
Bende kuruma çizgisi vermedi pozitif verdi hamile çıktım en güvendiğim test o testti taki bi kaç yalancı pozitif çıkarıyor yazısına denk gelene kadar 😲

Kuruma çizgisi çıkartmadığına eminim defalarca kullandım negatifse öyle kaldı hiç kuruma çizgisi çıkartmadı, gebeliğimi de yine bu testle öğrendim, tüm testlerin yanılma payı vardır ama genele bakınca en az hata payı bu testte diye düşünüyorum yine de kan testi en net sonucu verir :))

Kuruma çizgisi çıkartmadığına eminim defalarca kullandım negatifse öyle kaldı hiç kuruma çizgisi çıkartmadı, gebeliğimi de yine bu testle öğrendim, tüm testlerin yanılma payı vardır ama genele bakınca en az hata payı bu testte diye düşünüyorum yine de kan testi en net sonucu verir :))
o kadar silik bir çizgi çıkmış ki ilk baktığımda farketmedim bile sonrasında çok ince görmeye başladım emin olamıyorum şuna da

Back
X