- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.087
- 258
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
-
Bu bebe time insallah bu da dedigin gibi dogru sonuç verir. Benim icin arkadasina sormuşsun coook tesekkur ederim❤❤
Ilk 3 4 dakikada cikan sonuclarin disindakileri ciddiye almayin der buradaki tecrubeliler. Gecikince kaset test yap bence canim.Bende bugun erken gebelik testi aldim yaptim adetim 7 gun var ilk bsey cikmadi sonra farkettim zor goruncek sekilde bir cizgi gordum acaba kuruma cizgisimi?
Guveneyim o zaman teste.Aslında varsa hertürlü çıkıyor biliyormusun benimde çok yapıpta silik çıkan testim oldu ama koyu çıkmadıkça da inanmamak lazım
Tamam canim saolasin ❤Ilk 3 4 dakikada cikan sonuclarin disindakileri ciddiye almayin der buradaki tecrubeliler. Gecikince kaset test yap bence canim.
Evet canım hem takip ediceksin zaten varsa anlaşılırGuveneyim o zaman teste.
Su an kasiklarimda batma disinda bir belirti yok. Adet belirtim de yok. Bakalim ne çıkacak.Evet canım hem takip ediceksin zaten varsa anlaşılır
Hayırlısı olsun senin içinSu an kasiklarimda batma disinda bir belirti yok. Adet belirtim de yok. Bakalim ne çıkacak.
Merhaba canım ben burada yeniyim ama bu test konularında bende çok arada kaldım. Bende polikistik over hastası olduğum için hamile kalmam zor olarak biliyorum doktora gittiğimde folik asit başlamıştı 1 sene içinde olmazsa gel tedavi başlarız dedi. Ayrıca ben 1 seneden fazla doğum kontrol hapı kullandım evlenmeden 1 ay önce başladım çünkü hep düzensiz olduğum için her ay acaba hamile miyim diye düşünmek istemedim bırakmak için doktora gittiğimde pcos olduğumu öğrendim. Dogum kontrolü bıraktıktan sonraki ay kendiliğimden 29.günde regl gördüm. Şuan reglime 1 hafta var sanırım en sonundakini dikkate alırsam eğer. Ama senin bahsettiğin kutu testlerden yaptım pazar günü çok çok ince bir silik çizgi çıktı neyse dedim belki yanlıştır zaten en ucuzunu almıştım öylesine. Bugün de predictor erken gebelik testini yaptım ve sonuç baya bi belirgin silik çizgi çıktı fotoğrafını yüklüyorum, çok da istiyorum çocuğum olmasını. Acaba hemen bugun dr gidip kan testi mi yapsam yada 2 gün daha beklesem mi regl tarihim geçmedi çünkü bilemedim bendeEvva tatlicincap kizlar bugün esime kaset testlerden aldirdim. Markasi bebe time. Güvenilir olup olmadığını bilemedim. Elimde 4 tane var geciktikten sonra birbirini takip eden günlerde yapacağım. Sizin bilginiz var mi test hakkinda?
Hemen bugün kan testi ver bence. Bayağı çift çizgi olmuş. Ay insallah gebesindirMerhaba canım ben burada yeniyim ama bu test konularında bende çok arada kaldım. Bende polikistik over hastası olduğum için hamile kalmam zor olarak biliyorum doktora gittiğimde folik asit başlamıştı 1 sene içinde olmazsa gel tedavi başlarız dedi. Ayrıca ben 1 seneden fazla doğum kontrol hapı kullandım evlenmeden 1 ay önce başladım çünkü hep düzensiz olduğum için her ay acaba hamile miyim diye düşünmek istemedim bırakmak için doktora gittiğimde pcos olduğumu öğrendim. Dogum kontrolü bıraktıktan sonraki ay kendiliğimden 29.günde regl gördüm. Şuan reglime 1 hafta var sanırım en sonundakini dikkate alırsam eğer. Ama senin bahsettiğin kutu testlerden yaptım pazar günü çok çok ince bir silik çizgi çıktı neyse dedim belki yanlıştır zaten en ucuzunu almıştım öylesine. Bugün de predictor erken gebelik testini yaptım ve sonuç baya bi belirgin silik çizgi çıktı fotoğrafını yüklüyorum, çok da istiyorum çocuğum olmasını. Acaba hemen bugun dr gidip kan testi mi yapsam yada 2 gün daha beklesem mi regl tarihim geçmedi çünkü bilemedim bende
Hamile oluyorsun sanirimAyyyy kan testi yaptım hemen sonuç şimdi çıkmış arkadaşlar sonuç 81.63 çıktı regl tarihime de 1 hafta var daha demek ki hamile mi oluyorum bu durumdaaaaaadoktoruma attım cevap bekliyrum sizin görüşünüz nedir arkadaşlarımmm
Yarin ve öbür gün de test isteyecekler sanirim. Iki katına çıkmasını bekleyecekler. Buradan okuduklarım kadariyla oyle hatirliyorum. Bence gebesin. Insallah gönlüne gore olsun her seyMalesef kan verdim eve geldim direk sonucuda internetten baktım zaten müsait doktor da yokkendi doktoruma yazdım bakalım ne diyecek bende bekliyorum inşallah hamileyimdir Allah isteyen herkese nasip eder inşallahh..♥
Maşallah canım degerın guzel cıkmıs . Rabbim hakkında hayırlısınu nasıp etsin . Ne güzel bu gunde bi evde şenlık varAyyyy kan testi yaptım hemen sonuç şimdi çıkmış arkadaşlar sonuç 81.63 çıktı regl tarihime de 1 hafta var daha demek ki hamile mi oluyorum bu durumdaaaaaadoktoruma attım cevap bekliyrum sizin görüşünüz nedir arkadaşlarımmm
Kese hemen gorunmez degerının yukselmesi gerek suan ultrasona girsende hıcbısey görünmez . Ikı gun sonra test ver ıkı katına cıkmıssa tamamdrEvet canım doktor tam olarak öyle söyledi yarın ve öbür gün de bhcg baktırıcam inşallah sağlıklı bir gebeliktir
Gecikme devam ederse tekrar yap geç döllenme ihtimalide olabilirEvva tatlicincap kizlar bugün benim ilk gecikme günüm. Test yaptim ilk idrar ile. Negatif cikti. Kac gun daha test yapmaliyim sizce? Yoksa bu sonucu dogru sayip bebek yokmuş mu diyeyim.
Evva tatlicincap kizlar bugün benim ilk gecikme günüm. Test yaptim ilk idrar ile. Negatif cikti. Kac gun daha test yapmaliyim sizce? Yoksa bu sonucu dogru sayip bebek yokmuş mu diyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?