- 28 Mart 2020
- 21.318
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.710
- 548
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
-
Bence tekrarlamalısın belirtiler her iki ihtimalede uyuyor ama geç döllenme ihtimalide varSelam kızlar. Bilenler bilir ben vajinismusu yeni atlattim. Eşli denemelerden biri korunmasiz olmak zorunda oldu. Ovulasyon donemime denk geliyordu o da. Planlarim icinde bebek yoktu. Keske hamile olsam insallah hamileyimdir demiyorum. Ama varsa en erken sekilde ogrenmem gerekiyor. Kullandigim bir ilacı bırakmam gerektigi için. Neyse meseleye geleyim.
Beklenen adet tarihim 28 temmuz. 23 temmuzda predictor erken gebelik testi yaptim. Tek cizgi çıktı. 3 gun kaldi adetime. Bazi belirtiler yasiyorum. Bunlar adet belirtileri gibi ayni zamanda. Sağ kasığımda batma oluyor 2 gündür. Yine 2 gündür kasiklarimda agri var. Ovulasyondan sonra tatli tatli sancilar kramplar yasadim. O süreçte biraz basim da döndü. Bugün de cok duygusaldim icimi çeke çeke agladim sebepsiz bir seye. Boyle seyler yasiyorum. Bunlar tabii ki adet belirtisi de olabilir cok mümkün boyle bir sey. Size sormak istediğim acaba geciktigimde testi tekrarlamali miyim? Yoksa beklenen adet tarihinden 5 gün önce yapilan predictor testin doğruluk payi var midir? Kutu uzerinde 5 gun öncesi icin %96 dogru sonuc yaziyordu. Hassas bir konu uzmeyelim vs demeyin olur mu? Zaten hayat planimda olan bir durum degildi. Varsa basimin ustunde yeri var ama yoksa da perisan olmayacagim. Sadece ilacimi degistirmem gerektiği icin bu Kadar telaşlıyım. Yazan herkese cok teşekkür ederim şimdiden.
Cevapla yaparak cevap verirseniz cok sevinirim. Diger türlü bildirim gelmiyor unutuyorum
Senin yazacagini tahmin ettim❤ kaset testlerden mi yapsam yoksa yine erken gebelik mi yapsam?Bence tekrarlamalısın belirtiler her iki ihtimalede uyuyor ama geç döllenme ihtimalide var
Kaset yapsan çıkmaz erken çünkü yine erken test yap inşallah gönlünce olur sonuçSenin yazacagini tahmin ettim❤ kaset testlerden mi yapsam yoksa yine erken gebelik mi yapsam?
Geciktikten sonra da cikmaz mi kaset testlerde? Gecikmeyi bekleyecegim bu sefer.Kaset yapsan çıkmaz erken çünkü yine erken test yap inşallah gönlünce olur sonuç
Gecikmeden sonra çıkar tabi ben hemen yapıcan sandım beklesen daha net sonuç alırsınGeciktikten sonra da cikmaz mi kaset testlerde? Gecikmeyi bekleyecegim bu sefer.
Selam kızlar. Bilenler bilir ben vajinismusu yeni atlattim. Eşli denemelerden biri korunmasiz olmak zorunda oldu. Ovulasyon donemime denk geliyordu o da. Planlarim icinde bebek yoktu. Keske hamile olsam insallah hamileyimdir demiyorum. Ama varsa en erken sekilde ogrenmem gerekiyor. Kullandigim bir ilacı bırakmam gerektigi için. Neyse meseleye geleyim.
Beklenen adet tarihim 28 temmuz. 23 temmuzda predictor erken gebelik testi yaptim. Tek cizgi çıktı. 3 gun kaldi adetime. Bazi belirtiler yasiyorum. Bunlar adet belirtileri gibi ayni zamanda. Sağ kasığımda batma oluyor 2 gündür. Yine 2 gündür kasiklarimda agri var. Ovulasyondan sonra tatli tatli sancilar kramplar yasadim. O süreçte biraz basim da döndü. Bugün de cok duygusaldim icimi çeke çeke agladim sebepsiz bir seye. Boyle seyler yasiyorum. Bunlar tabii ki adet belirtisi de olabilir cok mümkün boyle bir sey. Size sormak istediğim acaba geciktigimde testi tekrarlamali miyim? Yoksa beklenen adet tarihinden 5 gün önce yapilan predictor testin doğruluk payi var midir? Kutu uzerinde 5 gun öncesi icin %96 dogru sonuc yaziyordu. Hassas bir konu uzmeyelim vs demeyin olur mu? Zaten hayat planimda olan bir durum degildi. Varsa basimin ustunde yeri var ama yoksa da perisan olmayacagim. Sadece ilacimi degistirmem gerektiği icin bu Kadar telaşlıyım. Yazan herkese cok teşekkür ederim şimdiden.
Cevapla yaparak cevap verirseniz cok sevinirim. Diger türlü bildirim gelmiyor unutuyorum
Cok tesekkur ederim. Tavsiyelerinizi dinleyeceğim.Ben de BAT’tan 6 gun once yapmistim. 1 saat sonra silik cizgi cikti, kuruma cizgisidir dedim. BAT’tan 1 gun once testi yineledim, cift cizgi cikti.
Ayni markanin bir de adetin BAT gunu yapilan testi var. Onunla da BAT gunu test yaptim ve cift cizgi cikti. Akabinde 3 gun bekledim, kan testi yaptirdim.
Tekrarlamanizi tavsiye ederim.
Allah gonlunuze gore versin. ☺
Cok tesekkur ederim. Tavsiyelerinizi dinleyeceğim.bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.
Evva tatlicincap kizlar bugün esime kaset testlerden aldirdim. Markasi bebe time. Güvenilir olup olmadığını bilemedim. Elimde 4 tane var geciktikten sonra birbirini takip eden günlerde yapacağım. Sizin bilginiz var mi test hakkinda?
Bu bebe time insallah bu da dedigin gibi dogru sonuç verir. Benim icin arkadasina sormuşsun coook tesekkur ederim❤❤Gebelik testi olarak hep Predictor kullanmistim.
Fakat Gebetime ile arkadasim takip ediyordu; sordum, onda adet gecikmesinden sonra dogru sonuc vermis.
Predictor markasinda da 5 gun once sonuc verir yaziyor. Ama olumsuz deneyim yasayan da varmis. Yanlis sonuc vermis. O sebeple en iyisi kaset test diye aldirdim ama bu marka ve ambalajı falan güven vermedi biraz uyduruk gibiOncomed var 10 mlu üstündeki değerleri gösteriyor. Surelab var asla yalancı pozitif verdiğini duymadım.
After 10 diye bir erken test var kutusunda ilişkiden 5 gün sonra sonuç verir yazıyo.
Biliyorum predictoru burda onu beğenmeyip ucuz test yapanları memnun kalanları çok gördüm.Predictor markasinda da 5 gun once sonuc verir yaziyor. Ama olumsuz deneyim yasayan da varmis. Yanlis sonuc vermis. O sebeple en iyisi kaset test diye aldirdim ama bu marka ve ambalajı falan güven vermedi biraz uyduruk gibiumarim dogru sonuç alırım.
Bi de deli paraya satılıyor yani olacak sey degil. Kaset testler duruşunu hiç bozmadan yillardir 5 lira olarak devam ediyor.Biliyorum predictoru burda onu beğenmeyip ucuz test yapanları memnun kalanları çok gördüm.
Valla ben 10lu filan alıyorum internetten. Can sıkıldıkça yapmalık.Bi de deli paraya satılıyor yani olacak sey degil. Kaset testler duruşunu hiç bozmadan yillardir 5 lira olarak devam ediyor.
Aslında varsa hertürlü çıkıyor biliyormusun benimde çok yapıpta silik çıkan testim oldu ama koyu çıkmadıkça da inanmamak lazımEvva tatlicincap kizlar bugün esime kaset testlerden aldirdim. Markasi bebe time. Güvenilir olup olmadığını bilemedim. Elimde 4 tane var geciktikten sonra birbirini takip eden günlerde yapacağım. Sizin bilginiz var mi test hakkinda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?