Predictor erken gebelik testi silik çizgi

mekeli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2024
12
14
3
33
Merhabalar ben yeni üyeyim ve bir konuda fikrinize ihtiyacım var bugün bat ımın gecikmesinin 4. Günü adetlerim düzenlidir normalde fakat korunmayı bıraktıktan sonra 4 gün gecikme bi iki kez yaşamıştım.dün predictor erken gebelik testiyle ikinci çizgi silik çıktı sizce hamilemiyimdir?göğüslerimin özellikle dış çevresi aşırı sert ve ağrılı.kasıklarım adet olacak gibi ağrıyor sanki bükülüyor.sürekli uyku halim var.bu test güvenilir mi daha önce kullananlar var mı?

Eklentiler

• IMG_7613.webp
    IMG_7613.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 178
Merhabalar ben yeni üyeyim ve bir konuda fikrinize ihtiyacım var bugün bat ımın gecikmesinin 4. Günü adetlerim düzenlidir normalde fakat korunmayı bıraktıktan sonra 4 gün gecikme bi iki kez yaşamıştım.dün predictor erken gebelik testiyle ikinci çizgi silik çıktı sizce hamilemiyimdir?göğüslerimin özellikle dış çevresi aşırı sert ve ağrılı.kasıklarım adet olacak gibi ağrıyor sanki bükülüyor.sürekli uyku halim var.bu test güvenilir mi daha önce kullananlar var mı?
Prodictor en iyi gebelik testlerinden yanılma pek olmaz canım birde baksana bariz pembe çizgi ve net bence hamilesin hayırlı olsun canım benim 🥹 yazdığın olmuş baya hamilemiymişsin

Test

Eklentiler

• IMG_7800.webp
    IMG_7800.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 160
  • IMG_7799.webp
    IMG_7799.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 159
Tuttum canım silinmedi bunlar dan önce freely marka yaptım pozitif verdi emin olamayıp bunları yaptım peşine

Eklentiler

• IMG_7798.webp
    IMG_7798.webp
    84,5 KB · Görüntüleme: 153
En güvenilir olanlardan son iki gebeliğimi de çok erken dönemlerde bununla öğrendim

Tuttum canım silinmedi bunlar dan önce freely marka yaptım pozitif verdi emin olamayıp bunları yaptım peşine
Başka testiniz varsa yarın da onu deneyin derim,yine çizgi çıkarsa kan verin.En iyi markalardan biri çünkü predictor.İnşallah vardır 🙏

Ay bu da benim freely im bugün Yaptım ama çok yalancı çıkarıyor diyorlar ya😭

Eklentiler

• IMG_8556.webp
    IMG_8556.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 120
  • IMG_8558.webp
    IMG_8558.webp
    71,5 KB · Görüntüleme: 118
Kızlar bu da Predictor Early. Bakabilir misiniz?

Eklentiler

• IMG_0079.webp
    IMG_0079.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 118
  • IMG_0080.webp
    IMG_0080.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_0078.webp
    IMG_0078.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 107
Ay. Dünden beri 3 tane test yaptım. Bugün kan verdim. Yine de dayanamadım. İnşallah öyledir 🥹
Ayyy inşallah vardır canım benim 3 testte pozitifse zaten kesin var 🌸 ya sizde belirti ne var benim adetime 4 gün var hiç belirtim yok ya göğüslerim dahi sismedi arada sızlama vurup gidiyo birde kasıklarıma batma ağrı oluyo arada oluyo ikisi de

Ayyy inşallah vardır canım benim 3 testte pozitifse zaten kesin var 🌸 ya sizde belirti ne var benim adetime 4 gün var hiç belirtim yok ya göğüslerim dahi sismedi arada sızlama vurup gidiyo birde kasıklarıma batma ağrı oluyo arada oluyo ikisi de
Biraz akıntı ve kasık ağrısı var. Göğüslerim de böyle biraz kendini salmış gibi hissediyorum ama belki de öyle istediğim içindir. Regl belirtilerine de çok benziyor. Bilemiyorum ki 😶

Biraz akıntı ve kasık ağrısı var. Göğüslerim de böyle biraz kendini salmış gibi hissediyorum ama belki de öyle istediğim içindir. Regl belirtilerine de çok benziyor. Bilemiyorum ki 😶
Kan sonucunuz çıktı mı

Back
X