• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Predictor erken gebelik testi kullananlar .??

Test yaptım yine silik çıktı 13.günüm
Yapmışsın canım görmedim mesajını
Vardır yarın tekrar yap daha koyu cıkar benim testlerim böyleydi günden güne koyulur varsa inşallah vardır seninde🤲

Eklentiler

• IMG_20190405_070441.webp
    IMG_20190405_070441.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 2.069
Selam herkese , daha önce ilk testimle ilgili de bir konuya yazmıştım dayamadım bugün tekrar test yaptım. Erken gebelik testi Buda ama yine incecik belli belirsiz bir çizgi çıktı fotoğrafta zor görünüyor hatta o kadar ince silik çizgi. El görünen fotoğraf bugün yaptığım diğerini dün yada bir önceki gün yapmıştım böyle görüntü alıp pozitif olan oldu mu acaba
81D9C53D-CA37-4FEC-9543-F27727199412.webp
C679CCED-CF91-4C1F-926A-8A81620EC1BF.webp

Selam herkese , daha önce ilk testimle ilgili de bir konuya yazmıştım dayamadım bugün tekrar test yaptım. Erken gebelik testi Buda ama yine incecik belli belirsiz bir çizgi çıktı fotoğrafta zor görünüyor hatta o kadar ince silik çizgi. El görünen fotoğraf bugün yaptığım diğerini dün yada bir önceki gün yapmıştım böyle görüntü alıp pozitif olan oldu mu acaba
Eki Görüntüle 2720565 Eki Görüntüle 2720564
Bat ne zaman?

0AC4AC61-B668-4B7E-8E95-1D9C32507164.webp

Neye göre adetiniz daha gecikmemisken şüphelenip de test yapiyosunuz merak ettim ?
Benim hamile kaldığımda göğüslerim aniden büyür ve aşırı agrır. Birde korunmasız ilişki sonrası ihtimal olduğu için sabırsız bir birey olduğum için son 1 hafta kala test yaparım hergun 🤗

Ben mesela ciddi bel agrisi cekiyordum. Deniyorduk da, test yaptim boyle pozitifti iste
Adet agrısı gibi bel ve kasık agrımda oluyor ama adetle aynı olduğu ıcın karıştırıyorum birde benim normalde reglden bir gün önce sivilcem çıkar 2 gebeliğimde de 1 hafta öncesi sivilce tarlasına dönmüştü yüzüm ordan şüphelendim.

Ben mesela ciddi bel agrisi cekiyordum. Deniyorduk da, test yaptim boyle pozitifti iste
Benimde yumurtalıklar bu ara manyak gibi pıt pıt ediyor
Çok hafif belli belirsiz bı ağrı da var
Yanlışlıkla hamile mi kaldım nedir çok korkuyorum 🤣

O yüzden sordum🙏🙏tsekkur edermm

Valla bu hamilelik belirtileri cok degisken biliyorsunuz. Herkeste, her hamilelikte farkli oluyor. Ben 2. Hamilelikte bel agrisiyla farkettim iste, 9 ay ara ara bel agrim oldu. Dogumda da sancilar belden giriyordu, dedim geralde bu seferkini belimden cikarcam :KK70: İlki hic boyle diildi

Rica ederim benim sağ kaşığım çok agrıdı. Ama orda kist varmış. Bebiş soldaydı doktora gittiğimde . Ama hala adet agrısı gibi belde kasıkta agrı oluyor ara ara.

Back
X