Predictor early silik çizgi

seymaduman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2025
2
0
1
23
Merhaba adetime 4 gün var bu ay çok hissettiğim için test yaptım bu şekilde silik çizgi çıktı daha önceki aylarda artmed yapmıştım onun yalancı pozitif gösterdiğini bilip predictor yaptığımda negatif çıkıyordu bu ay direkt predictor yaptım o yüzden sizce gebelik var mıdır? Bir problem mi var diye baktırmak için kadın doğuma randevu almıştım 1 ay önce yarın için gitmeli miyim erken mi olur beta yükselmiş midir veya gebelik yok mudur yaşayan var mı

Eklentiler

• IMG_1368.webp
    IMG_1368.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_1366.webp
    IMG_1366.webp
    7 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_1361.webp
    IMG_1361.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_1360.webp
    IMG_1360.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_1364.webp
    IMG_1364.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 51
Merhaba adetime 4 gün var bu ay çok hissettiğim için test yaptım bu şekilde silik çizgi çıktı daha önceki aylarda artmed yapmıştım onun yalancı pozitif gösterdiğini bilip predictor yaptığımda negatif çıkıyordu bu ay direkt predictor yaptım o yüzden sizce gebelik var mıdır? Bir problem mi var diye baktırmak için kadın doğuma randevu almıştım 1 ay önce yarın için gitmeli miyim erken mi olur beta yükselmiş midir veya gebelik yok mudur yaşayan var mı
Var gibi gününüz geçsin öyle gidin bence

Kızlar 15 nisanda ovulasyon testi pozitif çıktı, pkosum var, 24 nisanda kan testi negatif, Bat 3gün sonra. Sabah aklıma düştü test yaptım, hemen bu şekilde çıktı ama sonra iyice silikleşti, insan sürekli isteyince her şeyden umut çıkarmaya çalışıyor beni bir tek siz anlarsınız :(
1000270138.webp

Back
X