- 16 Eylül 2020
- 96
- 41
- 32
- Konu Sahibi Velhasil kelam
Selam kızlar predictor markalı erken gebelik testi kullandınız mı kutu üzerinde adet gecikmesinden 6 gün önce yapılır vs bisiler yazıyordu.Siz nezaman kullandınız acaba ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canm hamilesiniz dimi şuanBat’a 5 gun kala kullandim, silik cizgi cikti, beta hcg baktirdim 9’du. Bende dogru cikti yani
Yok dogurdum, 5 yasinda kendisiAnladım canm hamilesiniz dimi şuan
Bende 2 kere kullandım. Doğru sonuç veriyor. Tabi benim ikisi de kimyasalla sonuçlandı. Birini adetime 7-8 gün kala yapmıştım, silik çıkmıştı. Birini de adet zamanı yapmıştım onda daha net bir çizgi çıkmıştıSelam kızlar predictor markalı erken gebelik testi kullandınız mı kutu üzerinde adet gecikmesinden 6 gün önce yapılır vs bisiler yazıyordu.Siz nezaman kullandınız acaba ??
Anladım canm Rabbim insaAllah tekrardan nasip ederBende 2 kere kullandım. Doğru sonuç veriyor. Tabi benim ikisi de kimyasalla sonuçlandı. Birini adetime 7-8 gün kala yapmıştım, silik çıkmıştı. Birini de adet zamanı yapmıştım onda daha net bir çizgi çıkmıştı
Selam kızlar predictor markalı erken gebelik testi kullandınız mı kutu üzerinde adet gecikmesinden 6 gün önce yapılır vs bisiler yazıyordu.Siz nezaman kullandınız
ben kullandım test gunumden 4gun oncesınde yaptım net cızgıyı gordum ogun normal testte hayalet cızgı vardı hatta varla yok arasında .Ertesı gun normal testte de bellı olmustu ben o testımı hala saklıyorumSelam kızlar predictor markalı erken gebelik testi kullandınız mı kutu üzerinde adet gecikmesinden 6 gün önce yapılır vs bisiler yazıyordu.Siz nezaman kullandınız acaba ??
Çok güzel bir duygu eminim insaAllah Rabbim banada yaşatır o duyguyuben kullandım test gunumden 4gun oncesınde yaptım net cızgıyı gordum ogun normal testte hayalet cızgı vardı hatta varla yok arasında .Ertesı gun normal testte de bellı olmustu ben o testımı hala saklıyorum
benım tüp bebek oldu canım bunu görmek ıcın 2yıl bekledim tam umarım senın daha kolay olur en kısa surede gorursunÇok güzel bir duygu eminim insaAllah Rabbim banada yaşatır o duyguyu
Allah yokluğunu acısını göstermesinbBende adetime 3 gün kala yapmıştım çok incecik bir çizgi çıkmıştı şuan 11 aylık oğlum
Amin rabbim isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip inşallahAllah yokluğunu acısını göstermesinb
Yani o kadar da güvenilir değil demek ki, dimi? Ama hayal kırıklığı yok, yola devamAdet gecikmesi den üç gün sonra kullandım yalancı pozitif çıktı canım .
T de silik çizgi var hadi inşallahMerhaba kızlar 12 gün önce çatlatma iğnesi yaptım Buda testim
İnşallah İğne değildir yaT de silik çizgi var hadi inşallah