Predictor erken gebelik testi kullananlar .??

Velhasil kelam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
96
41
32
Selam kızlar predictor markalı erken gebelik testi kullandınız mı kutu üzerinde adet gecikmesinden 6 gün önce yapılır vs bisiler yazıyordu.Siz nezaman kullandınız acaba ??

Selam kızlar predictor markalı erken gebelik testi kullandınız mı kutu üzerinde adet gecikmesinden 6 gün önce yapılır vs bisiler yazıyordu.Siz nezaman kullandınız acaba ??
Bende 2 kere kullandım. Doğru sonuç veriyor. Tabi benim ikisi de kimyasalla sonuçlandı. Birini adetime 7-8 gün kala yapmıştım, silik çıkmıştı. Birini de adet zamanı yapmıştım onda daha net bir çizgi çıkmıştı

Selam kızlar predictor markalı erken gebelik testi kullandınız mı kutu üzerinde adet gecikmesinden 6 gün önce yapılır vs bisiler yazıyordu.Siz nezaman kullandınız
ben kullandım test gunumden 4gun oncesınde yaptım net cızgıyı gordum ogun normal testte hayalet cızgı vardı hatta varla yok arasında .Ertesı gun normal testte de bellı olmustu ben o testımı hala saklıyorum🥰

Merhaba kızlar 12 gün önce çatlatma iğnesi yaptım Buda testim

Eklentiler

• EF0502B4-658E-4804-B33D-4913070E110F.jpeg
    EF0502B4-658E-4804-B33D-4913070E110F.jpeg
    141,5 KB · Görüntüleme: 4.338
X