Gebeliğe Hazırlık Predictor early kaç gün önce doğru sonuç aldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Betus94

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
442
115
103
30
Kızlar reglime 5 gün varken bu testten aldım tek çizgi çıktı sizce erken mi yaptım siz kaç gün önceden sonuç aldınız

Üzerinde yazıyordu sanki?
Çok yardımcı olamayacağım kusura bakma unuttum çok oldu.. inşallah gönlünden geçtiği gibi olur

Üzerinde yazıyordu sanki?
Çok yardımcı olamayacağım kusura bakma unuttum çok oldu.. inşallah gönlünden geçtiği gibi olur
Teşekkür ederim amin inşallah 6 gün öncesine kadar sonuç verir yazıyordu ama bazılarında vermiyor diye duydum emin olmak istedim

Ben adetim 5. Gün gecikmesinde öğrendim herkesde farklı maalesef

Enn güvenilmez test bu. Çok pahalı çok cicili bicili ama her zaman çıkan ikinci silik bir çizgisi var tam iki ayda kandırdı beni. Kaset ile erken gebelik testi farkı yok üç mg hcg yi kaset test algılıyor gölge bile olsa çıkıyor. İstersen bi ara burda predictor ile kaç kişi yanılmış

Geçen ay ben yine yapmıştım 3 tane dediğiniz gibi çizgi çıkardı sonuç hüsran. Kaset testte adet geçikmesi olunca net sonuç verir diye biliyorum şuan adetime 3 gün kaldı. Acaba yapsam mı ki

Ben adetim 5. Gün gecikmesinde öğrendim herkesde farklı maalesef
Adet geçikmesi de testler çok nadir yanılıyor geç döllenme vs gibi. Ama erken gebelik testleri adı üstünde erken öğrenmek için. Teşekkür ederim yine de

Geçen ay ben yine yapmıştım 3 tane dediğiniz gibi çizgi çıkardı sonuç hüsran. Kaset testte adet geçikmesi olunca net sonuç verir diye biliyorum şuan adetime 3 gün kaldı. Acaba yapsam mı ki
Yok canım ben dünya kadar para verdim bu erken gebelik testlerine kaset testte algılıyor frely laboquick oncomed stepone aklıma bunlar geldi marka olarak çok kullandım daha bunlar da iyi kasetler. Yumurtlama dan 12 gün geçtiği takdirde çıkarmayan test yok iki gebelik geçirdim biri kimyasal dı hep kasetlerde daha netti çizgiler erkene göre

kizinbiri9 o kadar haklı ki. Son 3 aydır ovü ile takip ediyorum dayanamayıp erken gebelik testi alıyorum predictor early , silik çizgi çıkıyor tabi mutlulukla kan vermeye koşuyoruz sonuç negatif.. ve bu 3 aydır oluyor. Sonra predoctor erken gebelik testi aldım onda hiç silik çizgi görmedim tertemiz negatif çıkıyordu. 2 gebelik geçirdim, 2 sinde de predictor deki koyuluk ile kaset testteki koyuluk aynıydı. Surelab dı kaset testim Ama şimdi evde laboquick kaset ve ultra erken gebelik testlerim var. Ovülasyon ile göndermişler bu ay onları deneyeceğim.

İnşallahh bu ay gerçek ve kopkoyu çift çizgilerin olsun güzel kalpli lariiiprodoctor sanırım o dediğin test çok tatlı rengi var İnternette görmüştüm ama yinede kaset test alıyorum artık. Etkenlere verdiğimiz para ile bebeğe eşya düzerdik şimdiye kadar

Güzel kalpli kuzum O kadar haklısın ki.. ama ben gebeliklerim hep aniden sonlandığı o ana kadar sağlıklı göründüklerinden ben hep doğacağına inanıp oda dizmiştim. Herşeyimiz var ama inanıyorum ki bebişlerimiz de çok yakında bizimle olacak . Bu arada ben ovü ile gelmeseydi almayacaktım artık test. Abi atlar giderim hastaneye 40 ₺ verir hcg yaptırır çıkarım hepsi bu. Predictor 50₺

Sen tüp bebek denemeyecek miydin kızçe ben senin topiğin sessiz takipçisiyim

Sen tüp bebek denemeyecek miydin kızçe ben senin topiğin sessiz takipçisiyim
Sessiz kalmayın bebişim birlikte yükseltelim seslerimizi Kuzum ocağa kadar saldım şimdi çünkü benim 2 doğal gebeliğim var 1 aşılama ile olan gebeliğim var. Yani doğal oluyor. Meğer rahmimde perdd varmış diye düşük yapıyomuşum ameliyat oldum şimdi sağlıksız bir süreç sebebi kalmadı. Doktor da dedi ki sana tüp e gerek yok sakın gelme ameliyattan sonra hayır o öyle dese de gideceğim de ama yine de ocağa kadar beklemedeyim

Ya siz çok güzel bağ kurmussunuz sonradan geleni pek sevmiyorlar yırtık dondan çıkar gibi dalmak istemedim ama yazarım artık mutlaka yatmadan her gece senin topiğe uğruyorum acaba varmı gebeş diye benimde bir kimyasal birde 12+3 lük kayıp var pıhtılaşma varmış bende çözümü bulduk şimdi gebelik olmuyor iki ay klomen kullandım olmadı hsg çekildim bu ikinci aynıydı bu ay gene yok of of

E canım biz sıcağız gel hoşgelirsin. Sen maydonoz süt buharı yaptın mı hiç? Dene onu

E canım biz sıcağız gel hoşgelirsin. Sen maydonoz süt buharı yaptın mı hiç? Dene onu
Duydum onu ama nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum bal çörek otu karışımı falan denedim ama ilk gebeliğim de soğan suyu içmiştim ovulasyon testlerini kaç kez kullandım zaten belli değil iki defa ovulasyon testi kullanırken gebe kaldım nasıl oluyor bu buhar bacım

Kızlar akıntı nasıl oluyor benden bugün affedersiniz akıntı geldi krem renginde krem kıvamında bir kere geldi bat a 3 gün var normal mi

Alakasız giricem mevzuya ama predictor 20 tl yahu, 50 tl ye satan vicdansız kim?

Kızlar reglime 5 gün varken bu testten aldım tek çizgi çıktı sizce erken mi yaptım siz kaç gün önceden sonuç aldınız
Normalde dogru sonuc veriyor olsa cikardi ama adetin gectikten 1 hafta sonra yaparsan daha saglikli sonuc alabilirsin idrarda beta hcg gec yükselebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…