Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçini açtım sonuç asagidaki gibi ? Kimsecikler yazmamis
Cnm ben hiçbirşey göremedim
doğru diosun canim normal teste gordnmu
doğru diosun canim normal teste gordnmu
Ben normal testte gördüm sanki canim. İstersen kan testi yaptir ya da 2 gun sonra tekrar sabah idrariyla dene. Hayirlisi olsun :)
Birde sen ne zaman test yaptın cnm, benim 22 martda ilişki oldu ben nisanın 3ünde yaptım negatif çıktı. Adetim 35-40 gün gibi gelir düzensiz yani ne zaman test yapmam doğru olur. Negatif cıktı diye gebelik yok denilebilir mi.
Canim predictor early en guvenilir testlerden bir tanesi onda negatif çıktıysa negatiftir
Sende pembe lekelenme olmustu yerlesme zannetmistin yumurtlama lekesi yazmistim sana o ne zaman olmustu
Bugun dpo 11 olmalisin yani 3 gun var adetineKuzum 8 martta Son oldum. Düzensiz aşırı regl 4.gunu 5mm 6mm yumurta vardı incir yedim hep buyusun diye 24 martta pespembe leke düştü tek sefer ondan sonra bişi olmadı ne ağrı ne sizi yani bilmiyorum ki emin degilim
Bugun dpo 11 olmalisin yani 3 gun var adetine
1 gun sonrasindan say sen 11 oluyor simdi 12.gun icindesinRegl okadar duzensiz ki kestiremiyorum sebebi belli değil 24 diye hesaplarsak mi 11 oluyor
1 gun sonrasindan say sen 11 oluyor simdi 12.gun icindesin
Ben peedictor de çizgi goremedimAnladim canim predictor ile daha iyi çıkması lazımdı aklım ona takıldı. Laboquick siparisi verdim cumartesi gelir
Elimde çok aşırı silik yani yeri belli olan bişiler vardi ama emin olamadımpisman oldum ztn yaptigimaBen peedictor de çizgi goremedim