• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

predictor early gebelik testi

Berraakk

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2020
134
62
18
28
Kızlar merhaba bu sabah ilk idrarla predictor early erken gebelik testi yaptım adetime 2 gün var hu şekilde cıktı çok dikkatli bakıp ışığa tutunca hafif bi pembelik var ama belkide ben öyle görmek istediğim için bana öyle geliyor bide siz baksaniz biseyler varmı 🥰

Test resimlerim

Eklentiler

• 20200930_203208.jpg
    20200930_203208.jpg
    20,4 KB · Görüntüleme: 820
  • 20200930_203136.jpg
    20200930_203136.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 850
Net bir şey göremedim. Ama erken olabilir. Bi sure bekleyip tekrarlayabilirsin. Çok sık yapma bence adetinin gününün geçmesini bekleyebilirsin.

Net bir şey göremedim. Ama erken olabilir. Bi sure bekleyip tekrarlayabilirsin. Çok sık yapma bence adetinin gününün geçmesini bekleyebilirsin.
Çok teşekkür ediyorum yorumunuz için ya normalde adetime 10 gün yada 1 hafta kala çok yoğun bi şekilde gogus ağrım başlardı ama bu ay hala yok yumurtlama gunlerinide degerldirdik insan bi umut acaba diyo ama tabiki nasip 😊

Canım çizgi gözükmüyor ama o dediğin çizgiyi bende yaşamıştım burda hep anlattım hatta predictor yalancı çizgi çıkartıyor o şekilde üzmek istemem ama sende benim gibi hüsran yaşama.
Zaten o yalancı çizgi çıkıp ben yıkıldıktan sonra predictor asla kullanmadım çünkü aşırı bozdu çoğu kişi aynı mağduriyeti yaşıyor.
Sen yinede yarın başka testle yine bir idrar testi yap tabi

Ben malesef göremedim ama umarım yanılırım 2gün var demiştin, o zaman tekrar test yap net çıkarsa kan verirsin
Aslında 6 gün önceden sonuç verir yaziyo testte normalde adet olmadan 10 gün yada 1 hafta önce çok net gogus ağrım başlardı ama bu ay hala tık yok insan isteyince umitleniyo ama ikinci çizgi çok çok silik çıkınca bilemedim çok silik fotoğrafta hiç görünmemiş bile sadece ışığa tutup bakınca çok çok hafif pembemsi bi cizgi

Canım çizgi gözükmüyor ama o dediğin çizgiyi bende yaşamıştım burda hep anlattım hatta predictor yalancı çizgi çıkartıyor o şekilde üzmek istemem ama sende benim gibi hüsran yaşama.
Zaten o yalancı çizgi çıkıp ben yıkıldıktan sonra predictor asla kullanmadım çünkü aşırı bozdu çoğu kişi aynı mağduriyeti yaşıyor.
Sen yinede yarın başka testle yine bir idrar testi yap tabi
Ilk defa gebelik testi yaptım bende bu markayı aldım ama çizgi çok çok silik fotoğrafta hiç görünmemiş bile sadece ışığa tutup bakınca çok çok hafif pembemsi bi çizgi var normalde adetime 10 gün kala göğüslerim aşırı ağrır ama hala bi ağrı sızı hiç bisey yok insan umitleniyo ama nasip tabi artık günümün geçmesini bekliycem ondan sonra yapicam elimde bitane daha test var ama predictor express günüm geçerse onuda yaparim artık nasip kısmet Rabbim isteyen herkese nasip etsin🤲

Back