• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Predictor early erken gebelik silik çizgi?

kelebekkkkkk

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
364
104
18
26
Burada tam belli olmuyor ama normalde çizgi pembe. Adetime beş gün kala yani dün sabah kan testim <2.30 çıkmıştı bende influenza yakalandığım için sabah antibiyotik içtim nasıl olsa yok diye. Sonra içime kurt düştü kalktım az önce test yaptım. Hapları an itibariyle bıraktım normalde yoktu ama adet olacakmışım gibi ağrım başladı. Sizce var mıdır? Yarın sağlıkocağında kan testi vereceğim

Eklentiler

• IMG_2698.png
    IMG_2698.png
    401,6 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_2696.png
    IMG_2696.png
    499,7 KB · Görüntüleme: 76
Arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı? Dün kanda negatif olup bugün teste pozitif görmem saçma gibi geldi ümitlenmekte istemiyorum ama ümitleniyorumda?

Burada tam belli olmuyor ama normalde çizgi pembe. Adetime beş gün kala yani dün sabah kan testim <2.30 çıkmıştı bende influenza yakalandığım için sabah antibiyotik içtim nasıl olsa yok diye. Sonra içime kurt düştü kalktım az önce test yaptım. Hapları an itibariyle bıraktım normalde yoktu ama adet olacakmışım gibi ağrım başladı. Sizce var mıdır? Yarın sağlıkocağında kan testi vereceğim
İdrar fazla geldiği için gölgelenmiş gidi duruyor canım. Benim de awoxta bu şekilde oldu. Bence negatif şu an

İdrar fazla geldiği için gölgelenmiş gidi duruyor canım. Benim de awoxta bu şekilde oldu. Bence negatif şu an
Ne kadar çeksemde gri duruyoe arkasına flash tuttuğumdada çizgi gözüküyor içerde bu teste güveniyordım ama bilemedim daha önce bu test hiç çıkarmadı pozitif

Eklentiler

• IMG_2702.png
    IMG_2702.png
    627,9 KB · Görüntüleme: 63
Bende görünen çizgi bundan daha silikti. Kan verdiğimde beta 10 cikti. Ben kan vermedim ama erken gebelik yaptım negatif çıktı bir gün sonra pozitife döndü. 4 gün kadar erken buldum. Gebelik olabilir bir şey içmeyin kan verene kadar

Bende görünen çizgi bundan daha silikti. Kan verdiğimde beta 10 cikti. Ben kan vermedim ama erken gebelik yaptım negatif çıktı bir gün sonra pozitife döndü. 4 gün kadar erken buldum. Gebelik olabilir bir şey içmeyin kan verene kadar
yaa hamişsinizzz inşallah vardır bendede♥️ hamişlerin duası kabul olurmuş dua eder miisbizz Allah kucağınıza almayı nasip etsin salıcakla😍

Var kuzum daha çok yeni

Kızlar bende test yaptım bat 9 Şubat bakar mısınız

Eklentiler

• BF8A531B-E9A6-45E2-AAF4-0EF61D1AD0CB.jpeg
    BF8A531B-E9A6-45E2-AAF4-0EF61D1AD0CB.jpeg
    167,5 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_4631.jpeg
    IMG_4631.jpeg
    167,2 KB · Görüntüleme: 21
  • A1A57F98-C4B4-4110-AD92-F826E6FD2CC1.jpeg
    A1A57F98-C4B4-4110-AD92-F826E6FD2CC1.jpeg
    143,8 KB · Görüntüleme: 29