- 25 Ocak 2022
- 40
- 87
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
UmarımmGeçecek geçecek
Geldi vallaOo,tarif gelmiş
Naptın tehdit filanmı yoksaaGöz dağı işe yaradı
Ah ablam bende istiyorum daÇok fazla netkullanımınız varsa kotasız alın daha garanti en azından çböyle aylıkla zor olur.
Kazanan arkadaşlar sorunsuz aldı,sizde mi kazanmistiniz ?Pınar beyaz kodunu kullanabiliyor musunuz? Ürün alamama gibi bir durum yaşayan var mı?
Enişteyi yiyin ana-kızAh ablam bende istiyorum da
Neysem alırız bakem bugün
İyi yapmissinnnnnne olsun sukur
bir ugrayayim dedim tavuk guzelleri ne yapiyor diye
Evet jennoş bende kazanmıştım, alabiliyordum ama bugün denediğimde alamadım.Kazanan arkadaşlar sorunsuz aldı,sizde mi kazanmistiniz ?
Bende bugün tavuk yaptım ama buraya değil kendimeBen bugün davık yaptım, tembel davıklar
Sizde mi kazanmıştınız?Pınar beyaz kodunu kullanabiliyor musunuz? Ürün alamama gibi bir durum yaşayan var mı?
Evet abla.Sizde mi kazanmıştınız?
JennoşTanıyamadım 1 kişi geliyor aklıma amaEvet jennoş bende kazanmıştım, alabiliyordum ama bugün denediğimde alamadım.
Evet abla.
Tabiki canısı o şekilde daha rahat oluyor.Ah ablam bende istiyorum da
Neysem alırız bakem bugün
İki koldan kemirecegiz isyan bayraklarıni çekmek uzereyizEnişteyi yiyin ana-kız
Kim geliyorJennoşTanıyamadım 1 kişi geliyor aklıma ama
Hak etti oiyiyim kuzum şükürİki koldan kemirecegiz isyan bayraklarıni çekmek uzereyiz
Sen napan nasılsın bakiiiiiiiim
Kim geliyor
Havalı özelden yaz bakalımKim geliyor
Benimki yanaşmıyor şuan abla ondan yoksa kızım hergun isyan ediyorTabiki canısı o şekilde daha rahat oluyor.
Bende isterimHavalı özelden yaz bakalım