- 25 Ocak 2022
- 40
- 87
- 3
- 27
Nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın
Tamam gitŞimdilik burdayım ama yine gidebilirim abla haberin olsun
Kiiiz senmisin ibizaci hakkaten nerdesin senHoş buldum
Öyle miAşko,sanırım sıkıntı oldu,o istemeden gitti
Bilerek gittim diyelimAşko,sanırım sıkıntı oldu,o istemeden gitti
İyiyim şükür,sen nasılsın?Nasılsın
SankiiÖyle mi
Buralardayım abla hayattayım iyiyim sen nasılsın görüşmeyeliTamam git
Nasılsın nerelerdesin
Ben memlekete gelince eşime hep yapardım.Kalanları dönüşte pişirirdim iyi olurduAma ben içi hiç çiğ yapmam soğanı kavuruyorum.Öyle de yaptım canım
Ben hazır lavaşı sevmiyorum, sevsem uğraşmam minnakımyasminsay lavaslarin o kadar iyi gozukuyorki 3 hafli marketlerin lavasi sandim
Burdayım periKiiiz senmisin ibizaci hakkaten nerdesin sen
İyiyim canım çok şükürGeçen andım seniBuralardayım abla hayattayım iyiyim sen nasılsın görüşmeyeli
Ondan olabilir, ben içi çiğ yapıyorumBen memlekete gelince eşime hep yapardım.Kalsnları dönüşte pişirirdim iyi olurduAma ben içi hiç çiğ yapmam soğanı kavuruyorum.
Kesecem iniBurdayım peri
Gerekli bişey zaten birde okul durumuda var keşke inadını kırsanız diyorum.Bilmem valla aslında okula başlayınca çocuk ,gördü nekadar gerekli olduğunu herşey netle ama ne diyim işte abla henüz bı girişim yok
Yaa aklına mı geldim duygulandımİyiyim canım çok şükürGeçen andım seni
YapmaaKesecem ini
Ben soğanı kavururum salça koyacaksam koyarım sonra sıcak yağı pirince karıştırırım.Bir tık yumuşarBen çiğ soğanlı sarma,sevmiyorumOndan olabilir, ben içi çiğ yapıyorum
Evet hatta bu konuda yazdım galibaYaa aklına mı geldim duygulandım
İnşallah birgün ablaGerekli bişey zaten birde okul durumuda var keşke inadını kırsanız diyorum.