- 9 Ekim 2013
- 6.152
- 7.897
Sağol canımAfiyet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımAfiyet olsun
Canım diğer etkinlik ertelendi.O kadar masraf yapıldı umarım iptal edilmez.Bu sefer kim geliyo nevoş
İyiyim canım şükür Çok geçmiş olsunİyiyim canım teşekkür ederim
Oğlan hastaydı hiç fırsatım olmadı okula da gidemedi
Sen nasılsın
Yaaa nevoş ne çabuk bitti dün gibi evet çok hazırlık yaptınız, etmesinler yeniye gidecek misin, bu kadar yeter mi diyosunCanım diğer etkinlik ertelendi.O kadar masraf yapıldı umarım iptal edilmez.
Bizi geç yönetim ciddi hazırlık yaptıOnu bekliyoruz.
Bu bize özel canım bu kursumuz bitiyor.Yenisi başlayacakSon demler
Bunaldı onlarda artıkMalesef
Ayhh sensin tatlı
Yaaa güzel kalbinden öperim Allah tüm dualarını kabul etsinInş canım allah büyük hemen bizede yaz,hatta benide etiketleyebilirsin kacirmayayim senin için dua edeceğim akşam namazımda beybi
Kayıt yapacağım canımAma arada gideceğim bu kadar sık gidememYaaa nevoş ne çabuk bitti dün gibi evet çok hazırlık yaptınız, etmesinler yeniye gidecek misin, bu kadar yeter mi diyosun
Bende haşlama severim, afiyet şeker olsun elticimHaşlama seviyoruz biz haşladım
Aynen ya çay içeceğim
Sonra yarına kuru dolma hazırlamam lazım
Sağ ol elticimSanada afiyet olsunBende haşlama severim, afiyet şeker olsun elticim
Yarın yapayım bari
Sağ ol elticimSanada afiyet olsun
Bana niye bildirim gelmiyor?Yeni konu açıldığında bildirim geliyor bize
Banada gelmedi bugünBana niye bildirim gelmiyor?
Ayarlarla mı oynandı acaba?Bana niye bildirim gelmiyor?
Banada gelmedi bugün
Fabrika ayarlarına geri dönülsün!Banada gelmedi bugün
Teşekkür ederim canımİyiyim canım şükür Çok geçmiş olsun
Banada gelmediBana niye bildirim gelmiyor?
Geçmiş olsun canımHerkese selam olsun hamarat hatunlar ,dondum bugun kadikoydeydim hava buz buz kış kışlığını yaptı sahiden kanal tedavim bitti sukur rahatladim.Kendimi kolay tarifime hazirliyorum ne zaman yapsam djye :)