- 8 Haziran 2013
- 56.182
- 149.166
Malesef fiyatlar almış başını gidiyorŞimdi zor idare edeceğim artık400-500 olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef fiyatlar almış başını gidiyorŞimdi zor idare edeceğim artık400-500 olmuş
ÇoookÇok mutlu olmuşsun iki gözümün çiçeği
Bizimkide daha iyi bu aralar braz burun akıntısı oluyor ondada.Aynen öyle
1 yıldır bekliyordu.Rendeye devamMalesef fiyatlar almış başını gidiyor
Et sote yapmaya karar verdim yanına çorbaPeki napsak ki bi fikrin var mı
Aman şükür abla daha kötü olmasınlar daBizimkide daha iyi bu aralar braz burun akıntısı oluyor ondada.
Kolay gelsinEt sote yapmaya karar verdim yanına çorba
Eşime kalsa sadece et sotede yeter yemek seçmez şükür ki ama oğlum seçiyor maalesef
Ben geçenlerde şoktan kuru baklava aldım soğuk baklavaya çevirdim çok güzel olduAma cidden bu sıra soğuk baklava yapasım var
Sağol canımKolay gelsin
Bende pınar yarışmasında badem çekmiştim robotun cam haznesinin demirini yerinden sökmüştü Daha yeni aldım netten. Anca kullanmaya başladım1 yıldır bekliyordu.Rendeye devam
Benim de eşim seçer. Et ve diğerleri olarakEt sote yapmaya karar verdim yanına çorba
Eşime kalsa sadece et sotede yeter yemek seçmez şükür ki ama oğlum seçiyor maalesef
Çok güzel hafif oluyorBen geçenlerde şoktan kuru baklava aldım soğuk baklavaya çevirdim çok güzel oldu
En çok onlara lazım.Bitane de bizim tavuklara göndermişler
Kıyamam ,yapmaÇoook
Aslında kendini pıçaklayan emoji aradım şuan ama
Sıra gelmiyorBende kırmızı biber,domates çektim.Çok yormuşumBende pınar yarışmasında badem çekmiştim robotun cam haznesinin demirini yerinden sökmüştü Daha yeni aldım netten. Anca kullanmaya başladım
Yarın arayacaklar bebişim hepsi kalmış olur 3. Güne inşallah
İnşaallahYarın arayacaklar bebişim hepsi kalmış olur 3. Güne inşallah
Evet canım, hepsini ben yedim desemÇok güzel hafif oluyor
Bizim evde herkes bayılıyorEvet canım, hepsini ben yedim desem