Yaa 9,5 kılomuu şahanee artık yıne dikkat et ablada gerı alma inşallahBüyüyorlar mervişim bir bakmışsın emekleyip yürümeye başlamışlar bile.
İyi gidiyor şimdilik yaklaşık 9,5 kilo gittiiyi oldu rahatsızlık vermeye başlamıştı artık tıkanıyordum yürürken.
Kilo çizelgesinde var zaten,56.45 sabah ki kilom.Yaa 9,5 kılomuu şahanee artık yıne dikkat et ablada gerı alma inşallah
Bırakmazsın artık zaten abla yani saglıklı beslenmeyı ogrenmıste oluyosun ya bı taraftan ona devam edınce kılo gerı alınmazKilo çizelgesinde var zaten,56.45 sabah ki kilom.
66 ile başladım aralık ayında yavaştan veriyoruz,bırakırsam zaten geri gelir.
Çok ta sağlıklı beslenme değl aslında kendimce bişileri yapmaya çalıştım tuzu kullanmıyorum yemek dışında.Bırakmazsın artık zaten abla yani saglıklı beslenmeyı ogrenmıste oluyosun ya bı taraftan ona devam edınce kılo gerı alınmaz
Ee daha ne olsun abla bravo valla sistemini kurmussunÇok ta sağlıklı beslenme değl aslında kendimce bişileri yapmaya çalıştım tuzu kullanmıyorum yemek dışında.
Proteini alıyorum yumurta tavuk gibi,salata zaten yiyorum,sıvı alımını çoğalttım bide yeşil çay limon kürü gibi faydası oldu onularındaa.
İlk başta öğlenleride yiyordum azda olsa,bir süredir onuda kestim,düzen değişti hemen yeşil çayın yanına leblebi yedim .Ee daha ne olsun abla bravo valla sistemini kurmussun
Hayırlı akşamlar ablaKaçtım iyi akşamlar hepinize oruç tutan arkadaşlarımıda hayırlı ramazanlar diliyorum
Hiç bir fikrim yok canımcimKatılacak mısın pekii
Tabi ki ben de varımYeni konuyu bekleyen bi ben olamamnerdesiniz
Hayırlısı kuzuHiç bir fikrim yok canımcim
Ses verin arada. Pusu iş başında yine. Dikkat edinTabi ki ben de varım
Ay benim hiç tarifim neyim de yok ya aklımda hiç düşünmedim bu seferSes verin arada. Pusu iş başında yine. Dikkat edin
Ben en çok ne gelecek sponsor onu merak ediyorumYeni konuyu bekleyen bi ben olamamnerdesiniz
Valla bende aynıAy benim hiç tarifim neyim de yok ya aklımda hiç düşünmedim bu sefer
Niye böyle bişey yaptım
Yok ya, süt falandır benceBen en çok ne gelecek sponsor onu merak ediyorumçikolata olsa keşke
Yeni konuyu bekleyen bi ben olamamnerdesiniz
Marka düşünüyorum şuan canomYok ya, süt falandır bence