Bende şansa akşam evde değilim.Çocuklarla sinemaya gideceğiz.Artık ne zaman haber gelirse başlarızBende onu soracaktım
Serotonin hormonu var bittee nasıl yenmez şimdiBende bitter çiçeem çok severim
Tabi tabiiiiAma çikolatayla nasıl ana yemek çorba yapıcaz
Katılacak mısın pekiiAyy sevmeyen var beybi inanamiyorum
Tamam nevoşBende şansa akşam evde değilim.Çocuklarla sinemaya gideceğiz.Artık ne zaman haber gelirse başlarızGece sahur var zaten Sık sık takip edin ve gördüğünüze haber verin
Etiketsiz açarım konuyu
Keyifli seyirler olsun ne güzelBende şansa akşam evde değilim.Çocuklarla sinemaya gideceğiz.Artık ne zaman haber gelirse başlarızGece sahur var zaten Sık sık takip edin ve gördüğünüze haber verin
Etiketsiz açarım konuyu
Sağ ol aşkom
Sağ ol ablamKeyifli seyirler olsun ne güzel
Hangi filme gitceksinizvizyonda bergen var merak ediyorum bende onu.Sağ ol ablam
Hangi filme gitceksinizvizyonda bergen var merak ediyorum bende onu.
Bana haber vermeyi unutmayınnnBende şansa akşam evde değilim.Çocuklarla sinemaya gideceğiz.Artık ne zaman haber gelirse başlarızGece sahur var zaten Sık sık takip edin ve gördüğünüze haber verin
Etiketsiz açarım konuyu
Tebrikler mervişim bebişler nasıllar iyilermiBakayım kacıncı olmusumaaaa 5. Olmuşummm
Takipte kalın canım her an açabilirimBana haber vermeyi unutmayınnn
İyiler ablacım teşekkür ederiz buyuyor mındıklar şükür sen nasılsın hersey yolunda mıTebrikler mervişim bebişler nasıllar iyilermi
Tamam abla kızlardan fırsat buldukca bakarım inşallahTakipte kalın canım her an açabilirim
Heyecanla bekliyoruzTakipte kalın canım her an açabilirim
Yerim onları ne tatlılardır şimdi onlardaİyiler ablacım teşekkür ederiz buyuyor mındıklar şükür sen nasılsın hersey yolunda mı
Her geçen gün değişiyolar abla şükğrHeyecanla bekliyoruz
Yerim onları ne tatlılardır şimdi onlardabende iyiyim sağol kilo vermeye devam bendede
Büyüyorlar mervişim bir bakmışsın emekleyip yürümeye başlamışlar bile.Her geçen gün değişiyolar abla şükğryaa kilo verme olayına hayranım abla cok istikrarla devam edıyosun bravo sana